Ziua copilului si 9 ani de BestKids

Ziua copilului si 9 ani de BestKids

Jun 01, 2016 Florina

Voi începe prin a-ți ura La mulți ani ție și copilului din tine, pentru că în fiecare dintre noi înca mai stă, undeva ascunsă, o fărâmă de copilărie. Îți dorim ca astăzi să te bucuri pentru reușitele tale, să petreci mai mult timp cu copiii și, măcar pentru o zi, să mai fii un pic copil. La mulți ani

Astăzi sărbătorim împreună! Sărbătorim 9 ani de BestKids, 9 ani de dezvoltare. Ne aducem aminte cu drag de începuturi, când s-a lansat BestKids în 2007, de primele comenzi și primele pachete livrate. De atunci am crescut, ne-am dezvoltat, am acumulat experiență, iar în 2015 am reușit să câștigăm titlul de cel mai bun magazin online la categoria Bebeluși, Copii și Jucării în cadrul Galei Premiilor eCommerce.

Nu cred ca am fi putut găsi o zi mai potrivită să sărbătorim, alta decât Ziua copilului, o zi dedicată fiecăruia din noi si copiilor noștri. BestKids înseamnă părinți și copii de toate vârstele, înseamnă familie, jucării și dezvoltare. Credem că joaca este cel mai simplu mod de a învăța, așa că te invităm la joacă.

Astăzi, când sărbătorim 9 ani de BestKids ne găsești la birou și online, cu reduceri de 9% la toate produsele, dar și la LollyBoom Fest Cluj Napoca, eveniment dedicat întregii familii!

La mulți ani copii!

La mulți ani BestKids!

More articles