10% Reducere pentru Orice Roman

10% Reducere pentru Orice Roman

Dec 01, 2009 Alex

Astazi e Ziua Nationala a Romaniei si sarbatorim 91 de ani de la Marea Unire, drept pentru care ne-am gandit sa facem o bucurie tuturor romanilor, oferind un discount de 10% pentru produsele din categoria “Promotie 1 Decembrie” in perioada 1-3 decembrie 2009. Toti cei care cumpara in aceasta perioada de la BestKids.ro beneficiaza de 10% reducere, folosind cuponul 1BKS3DEC atunci cand plaseaza comanda.

Ne bucuram ca suntem romani si sarbatorim acest lucru prin “unirea produselor cu 10% discount” pentru dumneavoastra! BestKids sarbatoreste astazi, impreuna cu voi, Ziua Nationala a Romaniei, iar in afara de discount ne bucuram sa va anuntam ca am adus multe alte produse noi din gama TOMY pentru ca se apropie Sarbatorile si punem pret pe bucuria copilului tau.

Romania

Nu uitati, in acelasi timp, de campania “Ajuta-ne sa ajutam!” pentru a putea face fericiti cativa copii vitregiti de soarta oferindu-le cadouri, dulciuri sau hainute in valoare de 5.000 de lei. Le multumim tuturor celor care ne-au transmis sugestiile lor pana in acest moment, mai aveti timp pana pe 20 decembrie sa ne trimiteti ideile voastre si sa aveti sansa de a castiga o consola Wii in valoare de 919 lei!

More articles