5 motive sa ii scrii online lui Mos Craciun

5 motive sa ii scrii online lui Mos Craciun

Nov 30, 2016 Florina

Primul fulg de nea, mirosul de zapada de afara si chiar si soarele cu dinti care ne mai trimite câte o raza calda, toate ne duc cu gândul la sarbatorile de iarna. Asa ca incepem sa ne amintim de ciocolata calda, de ceaiul aburind si de cadourile de sub brad. Da, cadourile pe care le aduce Mosul in fiecare an, dar care are mare nevoie de spiridusii lui in aceasta perioada.

Pe langa scrisoarea obligatorie catre Mos Craciun, perioada aceasta este dedicata familiei si momentelor frumoase alaturi de cei dragi. Asa ca printre curatenia de sezon si pregatirile zilnice – spalatul vaselor, al hainelor si gatitul, ramane foarte putin timp pentru mami, dar si mai putin pentru a-l ajuta pe Mosul.

Cumparaturile devin intotdeauna complicate atunci cand bebe are nevoie constanta de tine. Așa ca varianta online devine o solutie la indemana. Din acest motiv si pentru ca ne gandim la tine mamico, am gasit 5 motive pentru care să alegi sa faci cumparaturile de sarbatori online.

5 motive sa ii scrii online lui Mos Craciun 1. E mai simplu si comod

Cu doua clicuri si un cuvant de legatura ai gasit exact ceea ce cautai. Fie ca alegi sa cauti pe un motor de cautare sau intri direct pe site, in cateva secunde afli toate detaliile unui produs, pretul si poate si daca e la reducere. Ce sa mai zicem daca are si un filmulet.. e totul la indemana.

2. Poti cumpara mai usor cadouri delor dragi

Online e mai usor sa cumperi cadouri. Scuzele clasice despre cum nu am reusit sa ajung in acea perioada sau nu am avut timp sa ies la cumparaturi, nu mai tin de mult. Acum e simplu sa le trimiti celor dragi cadouri, iar aceastea sunt livrate direct la ei acasa. Va fi intradevar o surpriza placuta de sarbatori.

3. Te-ai saturat sa astepti la coada pentru produsul dorit?

Te intelegem. Din acest motiv cumparaturile online sunt mai simple. Timpul petrecut la coada si asteptand frumos in linie poate fi acum inlocuit cu o portie de distractie alaturi de cei mici.

4. Cumparaturile se pot face si noaptea

Daca si bebele tau inca te trezeste noaptea si de multe ori nu mai poti sa adormi, poti alege sa iti faci atunci cumparaturile. In acest fel, poti si tu sa te odihnesti un pic cand e vremea somnului de amiaza, mai ales cand stii ca nu mai ai nici o alta grija.

5. Mos Craciun are nevoie de ajutor

Pe vremuri ii trimiteam scrisori, astazi ii trimitem mailuri. Mosul are nevoie de ajutorul tuturor pentru a livra jucariile la timp. Asa ca ajuta-i si tu pe spiridusi prin a comanda din timp, iar ei vor avea timp sa livreze la momentul perfect coletul.

In aceasta perioada spiridusii lui Mos Craciun lucreaza la foc continuu, aleg jucarii si le impacheteaza pentru toti copiii cuminti.

Tu ce iti doresti de Craciun?

More articles