Despre noi

Echipa BestKids

Suntem și noi părinți. Prin urmare, înțelegem provocările părinților și ale persoanelor a căror activitate zilnică nu le permite căutarea produselor pentru copii și bebeluși în magazinele fizice de specialitate. Timpul e prețios. Dar nu la fel de prețios precum zâmbetele celor mici.

Lansat în 2007, după mai mulți ani de experiență pe piața de comerț electronic din Statele Unite ale Americii, BestKids.ro se adresează copiilor și părinților de toate vârstele, oferind servicii la un înalt nivel de profesionalism și produse de calitate la preț corect.

Înțelegem multitudinea și importanța factorilor care influențează decizia atunci când vine vorba de alegerea și achiziționarea produselor pentru copii și bebeluși, în special dacă sunt ai tăi. Ne gândim la siguranța lor, la dezvoltarea și viitorul lor și, nu în ultimul rând, la a le oferi posibilitatea de a se bucura deplin de anii copilăriei.

De aceea, oferim o gamă bogată și variată de articole pentru copii de toate vârstele – de la cărucioare, balansoare și alte accesorii pentru bebeluși, jocuri și jucării, până la produse alimentare, de igienă și siguranță sau rechizite școlare.

Punem accent pe produsele educaționale și de divertisment care promovează un stil de viață activ și contribuie la dezvoltarea multilaterală și sănătoasă a copiilor, dar nu ne limităm la acestea. BestKids.ro și-a extins permanent gama de produse pentru a acoperi nevoile tuturor părinților moderni în căutarea produselor pentru copiii lor, dar și pentru ei înșiși.

Înțelegem că a fi părinte presupune uneori adevărate provocări, că lucrurile pot deveni compleșitoare și că e nevoie de un ajutor. Pentru că vrem să vă asigurăm un sprijin real în creșterea copiilor, vă stăm la dispoziție cu o paletă extinsă de servicii profesioniste, flexibile în funcție de nevoile și preferințele voastre:

  • Posibilitatea plății în 6 rate fără dobândă
  • Livrare rapidă prin curierat oriunde în țară la un preț unic de 14.9 lei, indiferent de distanță sau de greutatea produselor
  • 8 modalități de plată disponibile
  • Returnarea produselor în 30 de zile
  • Garanție 2 ani și servicii de post garanție
  • Consiliere telefonică la achiziționare
  • Stocuri actualizate la zi
  • Asistență telefonică la asamblare/utilizare

BestKids.ro întrunește dezvoltarea și jocul, serviciile profesioniste și produsele de calitate, totul într-un loc. Totul pentru bucuria copiilor, dar și a părinților.

Despre Companie

Compania eVision SRL dorește să aducă un plus pieței de comerț electronic românesc oferind servicii și produse la standarde internaționale.

eVision logo

eVision SRL

Cluj-Napoca, Str. Eugen Ionesco, nr. 40, ap. 6, județul Cluj
Cod unic de înregistrare: RO21480653 din 30.03.2007
Nr. Reg. Comerțului: J12/1555/29.03.2007
Cont: RO21 INGB 0000 9999 0211 6394
Banca ING, Sucursala Cluj-Napoca