BestKids participă la Spring Challenge, organizată de 2Performant

BestKids participă la Spring Challenge, organizată de 2Performant

Mar 15, 2020 Alina Diana

În mediul online este foarte important marketingul. Toți cei care dețin un site de comerț electronic trebuie să aibă și un marketing adecvat, pentru a reuși să facă vânzare. Mulți dintre noi am auzit de marketing afiliat, dar oare la ce se referă acest termen? Marketingul afiliat înseamnă că reclamele sunt plătite în funcție de vânzarea pe care o generează, adică avem un cost pe vânzare. Dacă ai un blog în care scrii despre cărți de exemplu, poți recomanda achiziția cărților preferate de la diferite site-uri, primind un procent din fiecare vânzare realizată, de la site-ul respectiv. Marketingul afiliat reprezintă și modalitatea de colaborare dintre un magazin online și cei care pot trimite potențiali clienți către magazin, prin diferite forme de reclamă online, primind în schimb un comision pentru vânzările generate.

Amazon folosește afiliere din 1996. In România afilierea a început în 2009, prin 2Parale.ro, fostul nume al 2Performant. Astăzi peste 1000 de branduri folosesc afilierea în România, peste 700 prin 2Performant.

Magazinele online care folosesc afilierea se numesc Advertiseri. Cei care promovează magazinele online se numesc Afiliați.

Periodic, 2Performant organizează challenge-uri în rândul afiliaților, având ca scop creșterea performanțelor și a engagement-ului acestora în rețea, în final, aducând mai multe vânzări advertiserilor cu care colaborează. În urma challenge-urilor afiliații primesc bonusuri și premii speciale în funcție de anumite criterii stabilite de către rețea.

În paralel, advertiserii pot stabili challenge-uri proprii, în care să recompenseze performanțele afiliaților din programul propriu în funcție de rezultatele obținute. Experiența challenge-urilor organizate în ultimii ani arată creșteri ale vâzărilor advertiserilor care participă la astfel de acțiuni.

Spring Challenge se desfășoară anul acesta între 9 martie și 12 aprilie. BestKids participă la Spring Challenge oferind șansa de a câștiga bonusuri importante afiliaților săi.

Demonstrează că ești un afiliat de top și generează cele mai multe vânzări. Top 3 afiliați după numărul de vânzări generate și finalizate din perioada 9 martie – 12 aprilie sunt răsplătiți cu:

Locul 1: 100 EUR Bonus
Locul 2: 65 EUR Bonus
Locul 3: 35 EUR Bonus

Afiliații înscriși în WARketing Challenge (Spring Challenge) au șansa de a câștiga bonusurile puse în joc.

Pe această cale dorim să mulțumim celor de la 2Performant pentru surpriza dulce pe care am primit-o la birou.

Echipa BestKids.ro

More articles