BestKids.ro si OctupusTravel te trimit la Disneyland!

BestKids.ro si OctupusTravel te trimit la Disneyland!

Mar 31, 2010 Alex

Chiar daca astazi sarbatorim Ziua Pacalelii, nimic din concursul pregatit de Octopus Travel si magazinul online BestKids.ro nu este fals! Oferim, pe bune, o excursie pentru 3 persoane la Disneyland Paris cu toate facilitatile incluse: transport cu avionul, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transfer hotel si intrare in parc. E timpul sa-i faci o surpriza de neuitat copilului tau.

Incepand de astazi, 1 aprilie pana pe 31 mai 2010 , BestKids.ro deruleaza un concurs inedit care se va finaliza cu cel mai mare premiu din istoria magazinului: o excursie la Disneyland Paris , oferita impreuna cu OctopusTravel.ro . Potrivit organizatorilor, regulamentul concursului este extrem de simplu: “Tot ce trebuie sa faci, este sa cumperi de la BestKids.ro in valoare de minim 250 de lei si esti automat inscris pentru tragerea la sorti din data de 1 iunie 2010 , cand va fi desemnat fericitul castigator” , spune Gabriel Ioan  Rusu, directorul eVision SRL, compania care administreaza site-ul BestKids.ro.

Pe scurt, cei care cumpara de la BestKids.ro in perioada 1 aprilie – 31 mai 2010 in valoare de minim 250 lei sunt inscrisi automat in concurs, indiferent de modalitatea in care au plasat comanda (fie direct pe site, fie telefonic). Clientii care prefera sa comande telefonic sunt, insa, rugati sa ofere o adresa de e-mail si un numar de telefon valid pentru a putea fi contactati in cazul in care sunt castigatori.

Pe data de 1 iunie , de Ziua Copilului si, in acelasi timp, ziua care marcheaza 3 ani de existenta a magazinului online BestKids.ro, va avea loc tragerea la sorti in urma careia sunt desemnati castigatorii astfel:

Locul I : o excursie pentru 3 persoane in perioada 21-25 iunie 2010 la Disneyland Paris , Franta (cazare la Hotel Magic Circus**** cu mic dejun inclus, transport cu avionul, transfer hotel, intrare in parc). Premiul este oferit de OctopusTravel.ro impreuna cu BestKids.ro .

Locul al II-lea : un cupon cu 7% discount pe viata pentru orice produs achizitionat de la BestKids.ro, plus un card-cadou in valoare de 300 lei .

Locul al III-lea: un cupon cu 4% discount pe viata pentru orice produs achizitionat de la BestKids.ro si un card-cadou in valoare de 150 lei .

Asadar, parintii au acum un motiv in plus pentru bucuria copiilor lor, Disneyland fiind de departe locul magic in care orice copil viseaza sa ajunga. “ Ne bucuram sa putem indeplini acest vis ”, conchide Gabriel Ioan Rusu, directorul BestKids.

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS


More articles