Carter’s – brandul numărul 1 în America la hăinuțe pentru copii

Produsele Carter’s pentru copii au cucerit America. Încă din anul 1865, William Carter a pus bazele acestui brand de top de peste ocean, tricotând mănuși pentru bebeluși din rămășițe de lână. În anul 1900, Carter’s lansează body-urile originale, introducând multe caracteristici inovatoare, cum ar fi gulerul elastic și manșetele întărite, pentru o mai bună rezistență în timp . În anul 1949, la cererea mămicii Shirley Temple, Carter’s introduce culori moderne în gama de produse pentru bebeluși, gamă caracterizată până atunci doar în nuanțe de roz sau albastru. În anul 1990 familia Carter vinde întreaga afacere. Firma Carter’s deține în prezent și brandurile OshKosh B’gosh și Skip Hop. În anul 2015, Carter’s aniversează 150 de ani, produsele sale fiind vândute în peste 50 de țări. În prezent, produsele Carter’s se vând în întreaga lume în peste 65 de țări și 900 de puncte de distribuție, incluzând magazine, lanțuri naționale sau diferiți retaileri. Compania se concentrează pe hăinuțe pentru nou-născuți și copii mici. Hăinuțele pentru copii se remarcă printr-un design inovativ, culori vesele, imprimeuri și personaje drăguțe (pisicuțe, iepurași, ursuleți). Printre produsele comercializate se numără body-uri din bumbac, pantaloni, bavete, pijamale, seturi de bumbac, păturici, costume de baie etc. Acestea sunt de foarte bună calitate, confecționate din materiale cât mai plăcute și comode pentru cei mici și se pot spăla la mașina de spălat, fără să se deterioreze culorile sau materialul în timp. Astfel Carter’s a devenit un brand lider în îmbrăcămintea pentru copii mici. Clasicul body este alegerea numărul 1 în America datorită calității foarte bune, având umerii elastici și capse îmbunătățite care rezistă în timp.

În ce privește brandul OshKosh B’gosh, aceștia declară că oferă o îmbrăcăminte confortabilă pentru copii, prin stilul propriu care este înrădăcinat în aspectul de denim, o paletă de culori optimiste și o atenție desăvârșită și artistică asupra detaliilor. Este o îmbrăcăminte care combină perfect rădăcinile brandului cu calitatea, valoarea, moda și stilul creat cu gândul la cei mici. OshKosh a început cu producția salopetelor din bumbac cu dungi, pentru lucrătorii feroviari sau fermieri. Astăzi se concentrează asupra faptului că sunt printre puținele branduri autentice de zi cu zi pentru copii. În anul 1951, OshKosh oferea bandane roșii gratuite tuturor celor care pășeau în magazin, aceștia purtând peste tot bandana cu marca OshKosh B’gosh. În anul 2005, Carter’s preia OshKosh, unind două dintre brandurile preferate ale Amercii, cu produse pentru bebeluși și copii. OshKosh este al doilea cel mai de încredere brand, după Carter’s.

Copiii noștri merită tot ce este mai bun, așadar haideți să îi răsfățăm cu hăinuțe confortabile și de calitate. Din acest an produsele Carter’s și OshKosh B’gosh sunt aduse oficial și în România. Le găsiți și pe site-ul nostru, precum și în magazinul BestKids din Platinia Mall, Cluj-Napoca. Vă așteptăm cu drag!

 

Written by Alina Diana
Mulți afirmă ca în viața mea totul se invârte în jurul copiilor. Și nu greșesc prea mult. Lucrez la un site cu produse pentru copii si sunt mămica a două fetițe minunate, dornică de a învața în permanență lucruri noi despre copii. Așadar aș vrea să împărtășesc cu voi frumoasa experiență de a fi părinte, să învățăm împreună și să venim și în ajutorul viitorilor părinți.