Câștigători ai Galei Premiilor eCommerce

Câștigători ai Galei Premiilor eCommerce

Nov 25, 2015 Gabriela

Plecând de la prima publicație tipărită, dedicată exclusiv comerțului electronic, în 2006 s-a născut Gala Premiilor eCommerce, un eveniment organizat pentru a răsplăti eforturile magazinelor online din România și a companiilor de profil. În 2015 s-au sărbătorit 10 ani de GpeC, 10 ani în care s-a dezvoltat și a devenit singurul eveniment care se desfășoară timp de 8 luni în fiecare an, cu speakeri internaționali, fiind cea mai mare Competiție a Magazinelor Online.

Ieri, 24 noiembrie a avut loc a 10-a ediție a Galei Premiilor eCommerce , cu peste 700 de reprezentanți ai companiilor de top autohtone și internaționale. Evenimentul a durat 12 ore și a cuprins două părți. În prima parte a avut loc o conferință în cadrul căreia s-au dezbătut rezultatele Black Friday 2015 și au urcat pe scenă unii dintre cei mai apreciați speakeri internaționali din domeniul Online Marketing și E-Commerce, iar seara s-a încheiat cu decernarea premiilor în comerțul electronic.

Pentru noi a fost una din cele mai importante zile, în care am simțit că toată munca și efortul nostru au fost răsplătite și apreciate. Anul acesta suntem câștigătorii titlului de cel mai bun Magazin Online din Categoria Bebeluși, Copii și Jucării, iar acest premiu vine ca o confirmare a eforturilor continue pe care le-am făcut pentru îmbunătățirea calitățiilor serviciilor oferite clienților noștri.

Ne bucurăm că am participat la una din cele mai reușite ediții a GPeC, ediție din care am avut doar de câștigat. Au fost două etape de jurizare, etape în care am reușit să îmbunătățim multe dintre funcționalitățile site-ului, funcționalități care în cele din urmă servesc și vor servi clienților noștri, prin crearea unei experiențe cât mai plăcute de cumpărături.

Ne dorim să felicităm câștigătorii tuturor categoriilor GPeC 2015 pentru reușita lor, dar și pe toți participanții la competiție, pentru curajul și dorința de a deveni mai buni. Felicitări de asemenea companiilor furnizoare de servicii și soluții e-commerce precum și băncilor procesatoare de plăți. În mod special, dorim să îi felicităm pe partenerii noștri, Banca Transilvania – Banca Anului în E-Commerce 2015 și FAN Courier – Compania de Curierat în E-Commerce 2015.

More articles