Castigatorul campaniei “Ajuta-ne sa ajutam!”

Castigatorul campaniei “Ajuta-ne sa ajutam!”

Feb 02, 2010 Alex

Consola Wii Desi am intrat deja in a doua luna a anului, dorim sa ii salutam pe toti clientii nostri si sa le uram un an mai bun din toate punctele de vedere dar, mai ales, sa aiba parte de copii frumosi, sanatosi si fericiti! Speram, in acelasi timp, ca ati avut parte de o vacanta de iarna pe masura si ca ati reinceput lucrul in forta, intocmai ca noi.

Am ramas datori sa anuntam cine a castigat consola Wii (premiul pus la bataie pentru campania “Ajuta-ne sa ajutam!” , derulata inainte de Sarbatori). Chiar daca facem public numele castigatorului ceva mai tarziu, sa stiti ca acesta a fost vizitat de Mos Craciun-ul BestKids chiar in seara de Ajun, asa cum am promis. Tinem sa le multumim tuturor participantilor pentru ideile oferite (ne-a fost destul de greu sa decidem care este cea mai buna idee si, in acelasi timp, ne-am intristat ca nu am putut sa le punem in practica pe toate).

Asadar, castigatorul concursului “Ajuta-ne sa ajutam!” este d-na Iuliana Dinu din Bucuresti care ne-a oferit urmatoarea sugestie:

Laudabila initiativa! fara a plagia, va spun “Jos palaria!”.
Cui [sa oferiti premiul]: Asociatia Provita
http://www.valeaplopului.com/Contact.php
Ce: Orice, bani, jucarii, hainute, etc. Se vor bucura oricum. Sugestie: va propun ca initiativa (poate pentru anul urmator) ca la fiecare comanda sa propuneti cumparatorilor sa va trimita retur o jucarie, o hainuta, etc. pe care sa o donati copiilor. Astfel, suma de 5000 de lei sa acopere transportul si ambalatul jucariilor catre micuti. Sunt convinsa ca puteti negocia si un parteneriat cu o firma de curierat prin care jucariile donate sa nu fie taxate dpdv curierat sau taxa sa fie la jumatate. Ce parere aveti?”

Ii multumim d-nei Dinu pentru sugestie si chiar daca nu am reusit sa o realizam in anul care tocmai a trecut promitem sa tinem cont pe viitor de aceasta!

Astfel  suma propusa pentru a sprijinii copiii cu probleme s-a indreptat, cu ajutorul Realitatii TV Cluj, catre copiii cu dizabilitati in cadrul campaniei “Orasul Ingerilor” oferind 3.800 de lei din cei 5.000 propusi acestui scop. Restul de bani au fost distribuiti in acelasi scop sub forma de produse catre cei 60 de copii, de la “Academia piticilor” si “Nicolae Balcescu” care au participat la concursul de impodobit brazi si respectiv in cadrul licitatiei de jucarii care s-a tinut in prezenta a peste 50 de personalitati clujene si a adunat peste 8000 lei, bani care au fost donati Centrului de copii cu handicap.

Orasul Ingerilor

Chiar daca nu am scris in regulament ca vom oferi mai multe premii, ne-a impresionat foarte mult si mesajul d-nei Denise Panescu:

“La indemnul dumneavoastra indraznesc sa va recomand cu baietel de 4 ani din Constanta, pe nume Alin Emre, din pacate nu merge la nicio graditinta dar locuieste pe str. Crisanei, bl. K, Sc. B, et. 1, care este intr-adevar intr-o situatie precara: mama sa are deficienta foare mare de vedere si nu are niciun venit, iar tatal… nu as sti cum sa vi-l descriu fara sa va intristez peste msura.
Pe mama o cheama Kanoz Ebru si locuieste la acceasi adresa. Daca ati putea face ceva pentru acest baietel care este extraordinar de inteligent si care cunoaste atat de multe lucruri in ciuda conditiei in care este, din nefericire, obligat sa creasca, ar fi sa poata sa mearga la o gradinita. Cred ca ar fi darul cel mai frumos pe care l-ar putea primi, deoarece simte nevoia catorva prieteni macar de varsta lui. Va multumesc in numele lui Alin, Sarbatori fericite! Panescu Denise”

I-am trimis lui Alin cateva cadouri si chiar daca stim ca nu i-am schimbat viata, speram macar ca l-am facut fericit macar pentru cateva clipe.

Inca o data vrem sa va multumim tuturor pentru implicarea activa in aceasta campanie. Noi ne dorim ca in 2010 sa putem ajuta cat mai mult, indiferent daca este Craciun, Paste sau orice alta Sarbatoare.

More articles