Concurs ”Dorință de Crăciun”

Concurs ”Dorință de Crăciun”

Dec 11, 2015 Florina

Acum în preajma sărbătorilor, am lansat un concurs pentru voi, cu ajutorul căruia puteți câștiga jucăria dorită de Crăciun. Concursul se desfășoară în perioada 11 – 17 decembrie și necesită să aveți profil de facebook. Atât de simplu.
Ne dorim să îți îndeplinim o dorință de Crăciun, așa că ți-am pregătit concursul prin care să primești ceea ce îți dorești. Sunt doar câțiva pași.

Pasul1 . Intră pe site-ul BestKids și alege jucăria preferată.

Pasul2 . Copiază link-ul paginii.

De exemplu http://www.bestkids.ro/p-20608-casuta-pentru-papusi-play-house.aspx (acesta este căsuța de păpuși pe care eu nu am avut-o atunci când am fost mică, și știu că nepoțica mea ar fi super încântată să o primească de Crăciun)

Pasul3 . Postează link-ul pe pagina personală de facebook, în mod public, cu mesajul #BestKids

Trei pași simpli care te pot ajuta să îndeplinești dorința unui copil de Crăciun. Fie că o oferi copiilor tăi, copiilor din familie sau o donezi către un copil care ști că are nevoie, jucăria dorită poate fi a ta după extragerea la sorți din 18 decembrie.

Câștigătorul premiului va fi anunțat în data de 18 decembrie aici pe blog , pe pagina de facebok și pe Instagram .

Update

Un set Frozen Deluxe merge către Ionela Szakacs, câștigătoare a concursului nostru ”Dorință de Crăciun”. Felicitări și vă mulțumim tuturor pentru participare. Extragerea câștigătorului s-a realizat cu ajutorul >random.org.

More articles