Cum să cumpărăm în rate cu dobândă zero? Soluția de creditare ONEY

Bestkids.ro vă oferă o nouă metodă de plată a cumpărăturilor, în rate, cu un card de debit și dobândă zero.

Ce este soluția 3x4x Oney?

Aceasta metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT, și este oferită gratuit (DAE 0%) pentru cumpărături de minimum 450 lei, dar nu mai mult de 12000 lei.

Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să fie disponibilă suma primei rate pe card.

Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor.

Cine poate beneficia de soluția de crediatare 3x4x Oney?

Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România.

Ce carduri sunt acceptate?

Sunt acceptate cardurile de DEBIT Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:

• Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară

• Carduri de credit

• Carduri business (emise pentru persoanele juridice)

• Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

Ce documente sunt necesare?

Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu ai nevoie de nici un document, ci doar de un card de debit.

Nu se solicită o justificare a venitului lunar încasat.

Cum pot beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney?

1. Adaugi produsele dorite în coș

2. Alegi opțiunea de plată 3X4X ONEY

3. Apeși butonul “Finalizează comanda”

4. Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

Mențiuni legale

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit, fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

Exemplu reprezentativ pentru 3x Oney cu titlu gratuit :

Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achiziții de pe BestKids.ro, clientul va plăti următoarele sume :

• o rată inițială de 300 lei, apoi

• 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

Pentru un credit rambursat în termen de 60 de zile, rata dobanzii fixe este 0%, iar dobanda anuală efectivă (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 900 lei.

Exemplu pentru 4x Oney cu titlu gratuit :

Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achiziții de pe BestKids.ro, clientul va plăti următoarele sume :

• o rată inițială de 400 lei, apoi

• 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

Pentru un credit rambursat în termen de 90 de zile (și nu mai mult de 3 luni), rata dobanzii fixe este 0% și dobanda anuală efectivă (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 1.600 lei.

Iată și câteva exemple concrete de aplicare a soluției Oney:

Prevederile OUG nr. 50/2010 nu se aplică Soluțiilor de Creditare Oney, care rămân supuse legislației generale privind protecția consumatorilor, incluzând, dar fără a se limita la Ordonanța de Guvern nr. 85/2004 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanță privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”). Conform OUG nr. 85/2004 beneficiați de un termen de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage din contractul de credit începând cu data încheierii contractului de credit. Contractul de credit se consideră a fi încheiat la data recepționării e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptării electronice (prin bifarea căsuței electronice) de către dvs., a Termenilor și Condițiilor Generale aplicabile acordării online a Soluțiilor de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) (“Termenii și Condițiile Generale”) și a solicitării creditului de către dvs. prin click pe butonul “Plata în rate” pe website-ul Oney Bank.

Îndeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Soluțiilor de Creditare Oney, menționate în Termenii și Condițiile Generale, nu vă conferă în mod automat dreptul de a obține Soluțiile de Creditare Oney, care rămân condiționate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne. Vă rugăm să rețineți că ulterior efectuării verificărilor interne (în maximum 14 zile de la data acceptării electronice de către dvs. a ofertei de creditare și a Termenilor și Condițiilor Generale) creditul vă poate fi refuzat.

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de 450 Lei si maxim 12000 Lei. Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc în mod cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți în România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și, prin urmare, nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron si Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata Soluției de Creditare Oney selectate sau dețin orice alte metode de plată, așa cum sunt specificate acestea de Oney Bank.

Oney Bank este o instituție de credit franceză autorizată să desfășoare activități de creditare și de plată de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon 0317305050 și adresa de email: [email protected].

Oney Bank este supravegheată, în primul rând, de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României (“BNR”) și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezența fizică pe teritoriul României (având în vedere natura exclusiv online a activității de creditare), desfășurând activități de creditare a consumatorilor în România în condițiile libertății de a furniza servicii în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, cu modificarile ulterioare, fiind înregistrată în registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii în mod direct în România, conform notificării din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR)”.

Vă invităm să încercați această nouă metodă de plată și să vă bucurați de avantajele oferite. BestKids.ro vă oferă o gamă largă de produse pentru copii, cărucioare, pătuțuri, scaune auto, jocuri și jucării de exterior și de interior, articole pentru gravide și mămici, produse de igienă și siguranță și multe altele.

Written by Alina Diana
Mulți afirmă ca în viața mea totul se invârte în jurul copiilor. Și nu greșesc prea mult. Lucrez la un site cu produse pentru copii si sunt mămica a două fetițe minunate, dornică de a învața în permanență lucruri noi despre copii. Așadar aș vrea să împărtășesc cu voi frumoasa experiență de a fi părinte, să învățăm împreună și să venim și în ajutorul viitorilor părinți.