În calitate de părinți ne dorim ca timpul copiilor noștri să fie ocupat într-un mod care să le dezvolte creativitatea, să-i stimuleze și să-i distreze. Ne dorim să petrecem și noi cu ei timp de calitate, dar avem nevoie uneori și de câte un moment liber, când am vrea să-i știm în siguranță pe micuții noștri, iar televizorul sau telefonul nu sunt soluția cea mai potrivită pe care le-o putem oferi.

Noi, colectivul BestKids, printre care se află și părinți, ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu niște imagini distractive, care se pot descărca gratuit și printa color sau alb-negru. Astfel copiii pot să dea frâu liber imaginației, să coloreze și să decupeze fișele alese, singuri, sau ajutați de părinți.

Ursulețul BesKids este prezentat în diferite ipostaze, la plajă, pe șezlong, pe placa de surf, construind castele de nisip, înotând în mare, jucându-se cu mingea, la grădiniță și la școală, construind un om de zăpadă, pe săniuță, primind cadouri de Crăciun, etc. Astfel, în funcție de momentul potrivit, cei mici pot alege o fișă distractivă.

De asemenea pe site-ul nostru găsiți și creioane colorate, carioci și alte rechizite de care au nevoie cei mici.

Descarcă imaginile GRATUIT de aici.

Spor la colorat!


Written by Alina Diana
Mulți afirmă ca în viața mea totul se invârte în jurul copiilor. Și nu greșesc prea mult. Lucrez la un site cu produse pentru copii si sunt mămica a două fetițe minunate, dornică de a învața în permanență lucruri noi despre copii. Așadar aș vrea să împărtășesc cu voi frumoasa experiență de a fi părinte, să învățăm împreună și să venim și în ajutorul viitorilor părinți.