Fișe de colorat cu ursulețul BestKids

Fișe de colorat cu ursulețul BestKids

Jun 08, 2021 Alina Diana

În calitate de părinți ne dorim ca timpul copiilor noștri să fie ocupat într-un mod care să le dezvolte creativitatea, să-i stimuleze și să-i distreze. Ne dorim să petrecem și noi cu ei timp de calitate, dar avem nevoie uneori și de câte un moment liber, când am vrea să-i știm în siguranță pe micuții noștri, iar televizorul sau telefonul nu sunt soluția cea mai potrivită pe care le-o putem oferi.

Noi, colectivul BestKids, printre care se află și părinți, ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu niște imagini distractive, care se pot descărca gratuit și printa color sau alb-negru. Astfel copiii pot să dea frâu liber imaginației, să coloreze și să decupeze fișele alese, singuri, sau ajutați de părinți.

Ursulețul BesKids este prezentat în diferite ipostaze, la plajă, pe șezlong, pe placa de surf, construind castele de nisip, înotând în mare, jucându-se cu mingea, la grădiniță și la școală, construind un om de zăpadă, pe săniuță, primind cadouri de Crăciun, etc. Astfel, în funcție de momentul potrivit, cei mici pot alege o fișă distractivă.

De asemenea pe site-ul nostru găsiți și creioane colorate, carioci și alte rechizite de care au nevoie cei mici.

Descarcă imaginile GRATUIT de aici .

Spor la colorat!


More articles