GPeC – competitia magazinelor online

GPeC – competitia magazinelor online

Nov 25, 2016 Florina

În perioada 15-16 noiembrie 2016 peste 1000 de reprezentanți ai companiilor naționale și internaționale au participat la GPeC Summit și la Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc – Gala Premiilor eCommerce. GPeC – competitia magazinelor online 2016, fiind a 11-a ediție a celui mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România.

La Gala Premiilor eCommerce au fost înmânate 25 de trofee magazinelor înscrise în competiție și companiilor de profil care au înregistrat performanțe în acest an, printre care se numără și FAN Courier, ca cea mai bună companie de Curierat în E-Commerce 2016, dar și noi, BestKids.ro câștigători la categoria Bebeluși, Copii, Jucării.

Și pentru că evenimentele faine ne rămân în minte, de această dată ne-au rămas și pe birou. Ne uităm cu drag la ele și sperăm să devenim din ce în ce mai buni. Așa că mulțumim GPeC pentru premiu și Dorin Boerescu – 2Performant pentru cadou și promitem să ne uităm la desene după sărbători.

GPeC - competitia magazinelor online ”Deși am fost la mai multe conferințe GPEC, aceasta a fost prima participare la Gala de decernare a Premiilor.
Am ramas surprins de numărul mare de participanți, dovadă că piața de comerț electronic din România crește de la an la an.
E o plăcere să particip la astfel de evenimente, pentru a mă întâlni cu vechi prieteni sau pentru a cunoaște oameni noi. Ai oportunitatea de a schimba idei și de a dezvolta noi parteneriate. În așteptarea desemnării câștigătorilor pentru a 11-a ediție de GPeC am avut posibilitatea de a învăța din experiența unor speakeri internaționali de renume precum: Talia Wolf, Craig Sullivan sau Bryan Eisenberg.” Alex Bălan – marketing specialist

Emoții, prezentări de calitate, prietenii de-o viață

GPeC - competitia magazinelor online ”Este deja tradiție pentru BestKids să participe la cel mai mare eveniment de e-commerce din România, o bună oportunitate de a intra în contact cu oamenii din spatele acestei industrii, oameni tineri și entuziaști care azi clădesc viitorul pentru generațiile ce urmează.
Suntem mândri să facem și noi parte din această categorie cu atât mai mult cu cât este al doilea an consecutiv în care eforturile de îmbunătățire a serviciilor pe care le oferim pe platforma BestKids.ro ne sunt răsplătite. Servicii de cea mai bună calitate, orientate în primul rând către client și nevoile acestuia.
Câștigarea premiului de Cel mai Bun Magazin Online din categoria “Bebeluși, Copii, Jucării” vine ca o confirmare a faptului că ceea ce facem, facem bine, iar meritul este în primul rând al echipei BestKids, colegi și parteneri, fiecare cu un rol deosebit de important în această reușită.
Este un domeniu cu nenumărate provocări, cu schimbări majore de la un an la altul și o competiție tot mai acerbă. Participare la acest eveniment ne încarcă pozitiv, ne aduce un plus de energie și entuziasm, și ne întoarcem de fiecare dată cu informații, cunoștințe, care ne ajută să ne ridicăm tot mai sus, an de an.

Mulțumim oamenilor minunați din spatele GPeC, mulțumim Andrei Radu, Liviu Taloi și Bogdan Manolea (doar o mică parte din echipa extraordinară GPeC), parte din marea familie e-commerce România cu merite deosebite și aprecieri pe masură.” George Șerban – general manager

More articles