Jurnalul unei proaspete mamici ep1

Jurnalul unei proaspete mamici ep1

Feb 06, 2017 Florina

E greu si frumos in acelasi timp sa devi mamica. E un moment magic care iti schimba viata radical. De multe ori se intampla insa ca sarcina sa fie o surpriza, mai mult sau mai putin asteptata, si in cele mai fericite cazuri o mare bucurie.

Ioana, o tanara mamica, a acceptat cu drag sa ne impartaseasca bucati din jurnalul ei. Detalii despre cum a primit vestea sarcinii si cum a reusit sa treaca peste toate momentele pana la nastere, si dupa. Incepand de astazi, vom incerca sa postam aici pe blogul BestKids, o parte din aventurile unei proaspete mamici.

jurnalul unei proaspete mamici

Viata mea s-a schimbat total in data de 22 aprilie 2016, cand intamplator am decis sa imi fac un test de sarcina fara sa anunt pe nimeni. Nu stiu cum mi-a venit ideea asta, dar pur si simplu am facut-o. Spre marea mea uimire testul era pozitiv ( trebuie sa recunosc ca sarcina nu a fost planificata) si nu stiam cum sa ii dau vestea viitorului meu soț, care nici macar el nu stia ca am de gand sa fac testul. Pret de cateva minute am fost putin speriata pentru ca nu stiam la ce sa ma astept si mai ales nu stiam daca o sa ma descurc. Ca sa ma conving ca e adevarat am fugit la magazin ca sa mai iau vreo 2-3 teste. Toate au avut acelasi rezultat.

Ma gandeam sa ii pregatesc o surpriza, pe atunci viitorului meu soț. Nu am avut timp deloc, deoarece tocmai auzeam ca se deschide usa de la casa. Pe fata mea se putea vedea un zambet larg pana la urechi. Nu stia ce il asteapta. Bucuria pentru el a fost imensa, isi dorea un copil atat de mult… de mult timp. Acum, pasul cel mare a fost sa ne anuntam parintii. Bucuria a fost mare si pentru ei si pentru toata lumea din jurul nostru.

O perioada am avut un sentiment ciudat. Incercam sa ma obisnuiesc cu ideea ca eu voi deveni mamica, ca nu voi mai fi singura niciodata si ca va creste zi de zi in burtica mea un omulet. Seara m-au incercat o multime de gânduri, dar cred ca cel mai ciudat a fost acela ca nu voi mai putea sa dorm pe burta (ceea ce e destul de rau pentru ca doar asa dormeam), sau ca nu stiu ce am voie sa mananc in timpul sarcinii sau…oare ma voi ingrasa?

Povestea continua în episodul 2 din Jurnalul unei proaspete mămici.

More articles