Kidex 2008 la Cluj

Kidex 2008 la Cluj

Oct 19, 2008 Alex

Weekend-ul acesta (17-19 oct) a avut loc prima editie a salonului expozitional Kidex si consideram ca a fost un real succes, un real castig pentru parintii clujeni. Ca partener media BestKids.ro a incurajat si sustinut desfasurarea evenimentului cu promisiunea de a fi alaturi de organizatori si la editiile urmatoare.

Sincer am fi preferat sa fie mai multi colaboratori BestKids la eveniment, prin simplu fapt ca ar fi fost un bun prilej de a familiariza parintii clujeni, posibili clienti, cu produse care in general pot fi cumparate doar de pe internet sau doar din magazinele de specialitate din Bucuresti sau strainatate. Astfel produse gen Inglesina, Peg-Perego, Jane sau Nurse au pierdut ocazia de a se intalni cu un public educat, dornic sa cunoasca, sa compare si sa cumpere in cunostinta de cauza.

Stand TFK

Una peste alta a fost ok, oamenii au venit si chiar au cumparat. Iar cei care nu au facut-o mai au posibilitatea sa o faca de la noi sau daca nu va fi prea tarziu de la urmatoarea expozitie Kidex care speram sa aiba loc intr-un viitor apropiat.

Stand Bebe Sounds

More articles