Săniuțe și schiuri pentru mici aventurieri

Săniuțe și schiuri pentru mici aventurieri

Dec 30, 2015 Florina

O vorbă din bătrâni spune să ne facem iarna car, iar vara sanie. Dacă cumva nu ați prins momentul potrivit în vară pentru o nouă săniuță, schiuri sau snowboarduri și iarna v-a luat prin surprindere, totul se poate rezolva. Vacanța la munte, weekend-ul la schi sau la o cabană se poate transforma într-o super activitate alături de întreaga familie.

Știm cât de important este sportul în viața copiilor, pentru a crește sănătoși, așa că venim în ajutorul părinților cu recomandări legate de sporturile de iarnă preferate de către cei mici.

Săniuțe

Mersul la săniuș este poate cel mai drag moment pentru fiecare din noi. Ne amintim cu drag de perioada copilăriei, atunci când ieșeam la săniuș în fața blocului sau a casei pe cea mai apropiată pantă din cartier sau pe dealul de lângă oraș. Se strângeau toți copiii din cartier și de obicei ne prindea noaptea. Nu pot uita cum singurele momente din zi când mergeam în casă erau atunci când mă chema mama la masă sau când mănușile înghețau de la frigul și zăpada de afară. Le puneam pe calorifer la uscat și le luam pe cele de rezervă, deja călduțe și perfecte pentru a începe o nouă aventură.

Ca prima zăpadă să nu ne ia prin surprindere trebuie să avem o săniuță pregătită pentru a ne juca alături de cei mici. Zăpada care scârțâie sub papuci și sunetul saniei sunt poate cele mai frumoase sunete de iarnă acompaniate de râsetele copiilor ieșiți la bulgăreală. Săniuțe pentru copii pot fi cadoul perfect pentru iarnă și pot garanta ore întregi de activitate pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă. Fie că sunt din lemn, plastic sau metalice, cu spatar sau săculeț pentru zilele mai friguroase, ele sunt ideale pentru perioada de iarnă.

Schiuri pentru copii

S-au deschis, nu de mult, pârtiile în stațiunile montane și nu vrem să ne lăsăm copiii acasă. Schiurile pentru copii sunt alegerea perfectă pentru primele încercări de alunecare pe pârtie și sunt recomandate pentru micii începători. Schiurile sunt din plastic și au o aderență bună la sol iar bețele sunt din metal, mânerul și picioarele bețelor din plastic, pentru a evita accidentările. Fie că sunt cu desene animate sau cu modele artistice ele sunt elemente de bază pentru viitorii schiori. Nu uitați însă de protecție: hainele de sky impermeabile, bocanci în picioare, mănușile și căciula, casca și ochelarii pentru protecție.

Indiferent de alegerea pe care o facem, sănii, schiuri, snowboarduri sau bob-uri pentru copii să nu uităm să ne distrăm, să ne jucăm în zăpadă și să creăm alături de cei dragi noi amintiri pentru o viață întreagă. Iar ciocolata caldă și ceaiul fierbinte cu lămâie trebuie să ne fie la îndemână… nu vrem să răcim tocmai când începem o nouă aventură.

Să aveți distracție frumoasă și multă, multă zăpadă!

More articles