Scaunele auto pentru copii marca Kiddy castigatoare ale testelor de siguranta

Scaunele auto pentru copii marca Kiddy castigatoare ale testelor de siguranta

Sep 15, 2011 Alex

Inca o data, Kiddy stabileste noi standarde in ceea ce priveste siguranta copiilor! ,,Stiftung Warentest” recomanda scaunul auto Kiddy Guardian Pro 2 care ,,creste” o data cu copilul (Grupa I / II / III), pentru copiii de la 9 la  36 kg. Kiddy Guardian Pro 2 a iesit castigator in grupa sa cu un calificativ de 1.8. Acest scaun auto iese in evidenta printr-o foarte buna protectie impotriva impactului lateral, o buna protectie impotriva impactului frontal si un  risc foarte scazut de manipulare incorecta.

In plus, Kiddy Guardian Pro 2 castiga puncte printr-un bun ghidaj al centurii de siguranta precum si prin captuseala si suportul de picioare foarte bune. Scaunul este conceput pentru a fi reglabil atat in inaltime cat si in  latime, in acelasi timp, printr-o simpla strangere cu o singura mana a manerului de pe spatele scaunului. Prin urmare, scaunul ,,creste” impreuna cu copilul, de la varsta de 9 luni la 12 ani , garantand performanta excelenta a tehnologiei sofisticate de securitate Kiddy in orice moment. In afara de scaunul auto Kiddy Guardian Pro 2 , au mai fost testate doua scaune auto Kiddy: Kiddy Cruiserfix Pro (grupa II / III) si Kiddy Energy Pro 2 (grupa I).  Kiddy Cruiserfix Pro este, de asemenea, un scaun care creste odata cu copilul pentru o potrivire perfecta. Se distinge printr-o foarte buna protectie impotriva impactului lateral, cu un risc foarte scazut de manipulare  incorecta si prin noii conectori Kiddy k-fix pentru o fixare simpla la sistemul ISOFIX existent in masina. Kiddy Cruiserfix Pro a avut o evaluare extraordinara de 1.7. de catre Stiftung Warentest.

Desi Stiftung Warentest a evaluat scaunul auto Kiddy Energy Pro 2 ca avand o “foarte buna” protectie impotriva impactului frontal si lateral, de asemenea a certificat ca “satisfacatoare” performanta cu privire la orice continut  de substante periculoase, compania Kiddy nu este multumita de rezultatul general. Din acest motiv, Kiddy retrage Kiddy Energy Pro 2 de pe piata si a oprit orice livrare pana la notificari ulterioare. Fiind obligat din punct de vedere etic de catre filozofia companiei Kiddy , scaunul auto Kiddy Energy Pro 2 va fi oferit partenerilor sai de retail numai dupa o revizuire aprofundata si o imbunatatire a scaunului auto pentru copii. Pe langa  criteriile principale de testare a sigurantei si de manipulare/ergonomie, Stiftung Warentest a testat anul acesta pentru prima data, orice substante cu potential periculos continute de scaunele de masina pentru  copii.  Materialele utilizate la scaunele auto pentru copii Kiddy sunt testate pana la uzare inainte de a fi aprobate pentru productia in masa. In afara de mai multi factori, cum ar fi rezistenta la abraziune si de compatibilitate cu mediul inconjurator, toleranta copilului la substantele incluse, precum si rezistenta la foc, sunt de importanta deosebita pentru compania Kiddy . In acest caz, Kiddy trebuie sa respecte anumite norme si reglementari prevazute de organul legislativ german pentru industria auto, in ceea ce priveste reactia la foc a materialelor utilizate in interiorul automobilelor. Numai daca aceste materiale se ridica la standardele noastre de inalta  calitate, vor primi aprobarea pentru scaunele auto pentru copii Kiddy . Cu ajutorul laboratoarelor independente, Kiddy testeaza, in conformitate cu standardele si directivele europene recunoscute, cum ar fi actul REACH 1907/2006 (SVHC), EN71.3 si EN71.9 precum si parti ale standardelor Okotex 100 . Siguranta si confortul au fost intotdeauna considerate prioritatea numarul 1 pentru scaunele auto Kiddy pentru copii. Cu toate acestea,  dezvoltarea sanatoasa a copilului si sanatatea parintilor sunt considerate la fel de importante!

Toate scaunele auto Kiddy primeaza prin ergonomia sofisticata pentru copil si de o manipulare inteligenta si usora pentru  parinti, oferind o constructie remarcabil de usoara si un mecanism inovator pentru o reglare usoara. Datorita acestor caracteristici, problemele de spate pot fi evitate, atat pentru copii cat si pentru parinti. Aceasta ambitie  speciala a companiei Kiddy tocmai a fost premiata cu “AGR- semn distinctiv al calitatii” (Campania pentru o coloana mai sanatoasa). 7 scaune de masina Kiddy pentru copii au primit certificarea extrem de dorita de a fi  produse favorabile spatelui. Acestea toate au intalnit asteptarile exigente ale expertilor independenti, atat medicale cat si terapeutice, promovand examenul de la diferite discipline: Grupa I: Kiddy Energy Pro 1, Kiddy  Energy Pro 2 Grupa I / II / III: Kiddy Guardian Pro 1, Kiddy Guardian Pro 2 Grupa II / III: Kiddy Cruiser Pro, Kiddy Cruiserfix Pro In prezent, Kiddy este singura companie din industria de copii ale carei scaune auto sunt recomandate si testate de catre Asociatia Forumului pentru un Spate Sanatos – Un stil de Viata mai Bun precum si Asociatia Federala a Scolilor Germane www.agr-ev.de.

More articles