Scrisoare pentru Moș Crăciun

Scrisoare pentru Moș Crăciun

Dec 08, 2020 Alina Diana

Dragă Moșule,

Eu sunt Carolina și am șase ani. Pentru mine Crăciunul este sărbătoarea cea mai așteptată din an. Magia, bucuria, misterul ne învăluie pe toti, părinți și copii, trăind împreună cele mai frumoase momente în familie. Ne strângem cu toții în jurul bradului, colindăm și te așteptăm pe tine, Moș Crăciun, cu sacul tău plin de daruri.

Anul acesta am fost foarte cuminte, am început școala și am învățat să cânt la pian. De aceea sper să primesc multe jucării, eu, surioara mea si verișorii mei mai mici. Dar să încep cu mine. În primul rând mi-aș dori foarte mult anul acesta o săniuță pentru mine și surioara mea, deoarece așteptăm cu nerăbdare primii fulgi de nea. Ca să îți fac munca mai ușoară, am găsit pe site-ul BestKids săniuța Piccolino Xdrive cu două locuri, care cred că este perfectă pentru mine și surioara mea.

Pentru verișorii mei mai mici am văzut de asemenea o săniuță potrivită, astfel vom putea ieși împreună la zăpadă. De-abia aștept!

Dragă Moșule, îmi plac foarte mult și jucăriile interactive. Anul trecut am primit de la tine Cățelușul Puppy și am fost tare încântată de el. Anul acesta, dacă se poate, aș vrea să primesc Lama Dansatoare căci am văzut-o în reclama TV și pare tare distractivă. Pentru verișorii mei mai mici te rog să pui în sacul tău Cățelușul cu Os și Lesă sau poneiul acesta drăgălaș.

Moșule, eu iubesc mult și păpușile bebeluș și împreună cu verișorii mei vreau să ne jucăm anul acesta cu Bebe Bolnăvior și cu Păpușica Bebe Sara . La surioara mea mai mare cred că i-ar plăcea o păpusă Barbie , una care nu o are în colecția ei.

Aș vrea tare mult să primesc și niște jocuri pe care să le putem juca în familie, împreună cu părinții și sora mea. Pare foarte distractivă Lămâia Buclucașă sau jocul Gooey Louie . Anii trecuți am primit jocuri foarte frumoase, Monopoly , Activity , Catan și aș vrea și anul acesta un joc nou, Dixit , căci pe acesta nu îl avem.

Știu că poate cer prea mult, dar aș vrea și un lego, deoarece am descoperit acestă pasiune de curând și mi-aș dori să mă joc ore întregi construind din piesele lego. Îmi place foarte mult colecția Lego Friends și orice lego de aici mi-ar face o mare bucurie să îl primesc.

Pentru verișoarele mele mai mici mă gândesc că le-ar plăcea foarte mult această bucătărie din lemn , deoarece ele adoră să se joace de-a gospodinele.

Iar pentru verișorul meu, Răducu, singurul băiețel din familie, cred că ar fi potrivită această stație de pompieri și o mașinuță cu telecomandă .

Dragă Moșule, eu îți multumesc pentru orice cadou îmi vei aduce și îmi doresc ca toți copilașii să primească multe, multe jucării de Crăciun. Știu că este mai greu acum, cu pandemia asta, dar nu trebuie să te plimbi prin magazine, căci găsești la BestKids tot ce ai nevoie, pentru toți copiii. Te așteptăm cu multa nerăbdare, Moș Crăciun!

More articles