Sfaturi pentru alegerea cadoului de Mos Craciun

Sfaturi pentru alegerea cadoului de Mos Craciun

Dec 09, 2010 Florina

Indiferent ce cred cei mari, copiii știu întotdeauna ce vor să le aducă “Moșul”, deci cel mai important lucru este să aflați de la copil ce dorește pentru a-i îndeplini dorința. În mod inevitabil copii sunt influențați de desenele animate difuzate la televizor sau de reclamele tv la anumite produse. Marea lor majoritate vor dori să găsească sub bradul de Crăciun unul din aceste produse, așa că venim cu sfaturi pentru alegerea cadoului de Moș Crăciun.

Ca părinți, ar trebui să găsim combinația cea mai potrivită între dorința copilului, utilitatea cadoului și de ce nu, preț. De asemenea, în momentul alegerii jucăriei, trebuie să avem grijă la varsta recomandată pentru acesta. Aceste recomandări sunt date de producători după realizarea unor studii și sunt utile atât pentru a asigura siguranța copilului, cât și pentru a îi oferi acestuia o modalitate de joacă eficientă și placută pentru vârsta lui.

Care-sunt-cateva-dintre-cele-mai-ieftine-idei-de-cadouri-pentru-Craciun În zilele noastre există milioane de jucării care mai de care mai sofisticate, mai interactive sau mai inteligente, făcând astfel sarcina parinților tot mai dificilă. Uite ce trebuie să faceți pentru a descoperi ce își dorește copilul de Crăciun și cum și de unde puteți alege jucăria potrivită.

  1. Toți copiii trebuie să îi scrie lui Moș Crăciun o scrisoare. Așa e cel mai rapid mod prin care puteți afla ceea ce își dorește cel mic de Crăciun. Scrierea scrisorii poate fi o activitate plăcută în familie, în care toată lumea se implică în scrierea scrisorii și trimiterea ei către Moșul. Anul trecut chiar și BestKids i-a scris scrisoare lui Moș Crăciun.
  2. Cel puțin o seară recomandăm vizionarea canalelor tv cu desene . E cel mai simplu mod de a recunoaște jucăriia preferată a copiilor, utilitatea ei și locurile unde poate fi găsită. Plus că pentru un adult devine relaxant privitul desenelor iar copiii se vor bucura că petrecem mai mult timp împreună cu ei.
  3. După ce am notat tot ceea ce își dorește, e important să căutăm detaliile produsului. O căutare rapidă pe site-ul BestKids vă poate ajuta cu aceste informații. Trebuie doar să scrieți numele produsul în bara de căutare și să alegeți produsul dorit. Fiecare produs conține detalii legate de dimensiuni, vârsta potrivită, accesoriile cu care vine, dar și prețul produsului.
  4. Toate jucăriile au și scop educativ . Pentru a fi informați legat de produsul dorit, va invităm să citiți părerile celorlalți cumpărători, iar daca deja ați comandat o jucărie și v-ați jucat cu ea, lăsați un comentariu legat de cât de utilă este, cât de mult îi place copilului sau ce a învățat jucându-se cu ea. Așa putem să ne ajutăm unii pe alții, între părinți.
  5. Vă sugerăm să plasați comanda din timp . Chiar dacă în mod normal, durează doar 1-2 zile lucrătoare pentru ca coletul să ajungă la dumneavoastră, în perioada Crăciunului există posibilitatea ca acesta să întârzie. Pentru a fi siguri că va ajunge la timp sub bradul de Crăciun, cel mai bine e să plasați comanda din timp.
  6. Toți copiii cred în Moș Crăciun . Astfel că, jucăriile aduse de el trebuie să le descopere doar în ziua de Crăciun. În acest fel se vor bucura mai mult de ele, mai ales când vor vedea că sunt exact ceea ce și-au dorit.

Vă invităm să vă bucurați de sărbători, să profitați de momentele petrecute în familie și vă dorim spor la cumpărături.

Aici puteți vedea și Jucării preferate de copii de Crăciun în 2015.

More articles