Siguranta Auto de la JANE

Siguranta Auto de la JANE

Feb 18, 2010 Gabriela

De ce scaunul auto pentru copii, grupa 2/3, a deschis noi orizonturi in ceea ce priveste siguranta auto? Scaunul INDY TEAM PLUS de la JANÉ este rezultatul muncii a numerosi specialisti a caror principal grija este siguranta copiilor in timpul transportului cu automobilul propriu.

Sistemul scaunului auto INDY TEAM PLUS este unic, in momentul in care a fost creeat, neexistand egal pentru acest scaun auto ! Este un model revolutionar, dezvoltat ca urmare a incercarilor repetate efectuate in propriul laborator din Spania: JANÉ CRASH TEST RESEARCH CENTER . Acest laborator este singurul privat din Spania si unul dintre putinele existente in lume!

IDIADA AUTOMOTIVE care este singurul laborator omologat din Spania si singurul in masura sa confirme respectarea sigurantei auto a copiilor transportati in scaunele special realizate, a oferit licenta de comercializare a scaunului auto INDY TEAM PLUS ca urmare a rezultatelor excelente obtinute in urma testarii acestui model conform legislatiei in vigoare (Reglementarea 44). In cazul acestui model, testele au fost si mai stricte, avand in vedere sistemul revolutionar.

JANÉ este prima companie care a implementat sistemul ISOFIX la scaunele pentru copii grupa 2 și 3 , fapt care a dus la o îmbunătațire evidentă a siguranței copiilor în timpul transportului. În acest moment, JANÉ continuă drumul cu noul MONTE CARLO PLUS . Este un scaun auto pentru copii care beneficiază de cele mai avansate sisteme de prindere, sistem exclusiv de fixare în sistemul ISOFIX al autovehicolului, spătar reglabil si cadru cu structură din aluminiu. Este un scaun auto pentru copii prevăzut în mod exclusiv cu o pernă care se adaptează capului copilului, crescând protecția în caz de impact.

MONTE CARLO PLUS de la JANÉ . Pentru că siguranța este mereu pe primul loc.

Va vom prezenta cateva modele de scaune auto pe care le puteti gasi la noi pe site:

Scaun Auto Indy Team Plus cu Isofix

  • Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg.
  • Dispune de sistem Isofix care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului
  • Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor).
  • Protectie totala in caz de impact.
  • Testat impotriva impactului lateral.
  • Reglabil pe latime si inaltime.
  • Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului, se regleaza in functie de copil

More articles