Suzete cu termometru

Suzete cu termometru

Apr 04, 2016 Florina

Știați că puteți lua oricând temperatura copilului dumneavoastră într-un mod pe cât de simplu pe atât de eficient? Suzetele cu termometru au fost astfel gândite încât pe lângă efectul de liniștire a copilului acestea pot să determine și temperatura corpului cu o acuratețe impresionantă.

Luarea temeraturii copiilor pare a fi întotdeauna un moment evitat de părinți și de copii, care provoacă plânsete și supărări din partea copilului și tot odată îi sensibilizează și pe părinți. Nimeni din casă nu poate fi fericit într-un asemenea moment. Pentru a evita astfel de momente neplăcute, s-au inventat sisteme diferite de detectare a temperaturii copiilor.

Termomentrul suzetă este unul din exemplele potrivite. Este o metodă simplă și eficientă de a lua temperatura celui mic fără a se simți incomod sau deranjat. Datorită senzorului din suzetă, procesul este acum mult mai ușor.

3246 Temperatura este afișată pe ecran, este rezistent la apă, iar închiderea este automată. Bateriile nu se pot schimba, dar ele rezistă până la 200 de ore de utilizare continuă. Intervalul de măsurare este între 32 și 42 de grade și timpul de măsurare este 60-90 de secunde. Atunci când temperatura este normală termometrul scoate un sunet simplu, dar dacă temperatura este mai mare de 37.8 pornește un semnal cu o melodie plăcută.

Am testat și recomandăm cu încredere Termometru Suzetă Digital Baby , simplu și ușor de folosit.

Mai sunt însă și alte variante asemănătoare, potrivite pentru fiecare copil în parte pe care le puteți găsi aici .

Alte link-uri utile:

More articles