Vehicule cu pedale Falk

Vehicule cu pedale Falk

Mar 16, 2016 Gabriela

Primăvara a adus, în sfârşit, vreme bună, spre bucuria tuturor copiilor dornici de a se juca afară, în aer liber!

Fie că aveţi la dispoziţie o curte, un teren de joacă, un parc sau sunteţi amatori de plimbări în natură, oferiţi-i copilului dumneavoastră plăcerea de a pedala şi de a-şi dezvolta şi musculatura corpului utilizând unul din noile vehiculele cu pedale Falk .

Dacă până acum vă propuneam o întreagă colecţie de vehicule de exterior, atât cu pedale , cât şi cu acumulatori , primăvara aceasta vă invităm să testaţi unul din modelele de tractoare sau atv-uri special concepute pentru copiii cu vârste de minim 2 ani!

Redescoperiţi farmecul jocurilor în aer liber, alături de copiii dumneavoastră! Micii fermieri se pot bucura de o gamă variată de tractoraşe cu pedale, volan şi remorcă, pe care vi le oferim într-o întreagă paletă de modele şi culori, pentru a satisface preferinţele tuturor micuţilor, băieţi şi fetiţe deopotrivă! Remorca ataşată va oferi copilului posibilitatea de a transporta diverse obiecte, antrenându-l în a inventa diferite tipuri de joc, iar colţurile rotunjite ale tractoraşelor îl vor proteja de rănire în timpul manevrării acestora.

Micilor sportivi pasionaţi le oferim o colecţie de ATV-uri cu pedale şi claxon, fabricate dintr-un material plastic extrem de rezistent şi în conformitate cu toate normele de siguranţă internaţionale. Pe lângă beneficiile dezvoltării musculaturii picioarelor, copiii vor fi stimulaţi în a-şi dezvolta echilibrul, deplasându-se prin pedalare şi manevrând maşinuţele cu ajutorul volanului.

Vehiculele asigură o foarte bună stabilitate pe roţi, împiedicând dezechilibrarea, răsturnarea sau rănirea copiilor dumneavoastră. Întreaga gamă de vehicule Falk este concepută pentru a fi extrem de uşor de manevrat, oferind copiilor o activitate relaxantă şi totodată distractivă de petrecere a timpului liber.

More articles