concurs puzzle
concurs puzzle
concurs puzzle
concurs puzzle
concurs puzzle
concurs puzzle

 

Perioada de Desfasurare a Concursului

Concursul se va desfasura incepand cu data de 19 Iulie 2012 si se va incheia la data de 30 August 2012. Orice participant care incearca sa se inscrie inainte sau dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Mecanismul Concursului

Pentru a participa la concurs orice persoana trebuie sa fie sau sa devina fan al paginii de facebook Bestkids: www.facebook.com/bestkidsonline si sa lase un comentariu pe peretele paginii raspunzand la intrebarea: “Ce ai face cu puzzle-ul “Life” daca l-ai castiga? Nu se vor lua in considerare postari multiple cu acelasi raspuns sau raspunsuri diferite de la acelasi utilizator facebook. La fel, nu se vor accepta nici raspunsurile lasate ca si comentariu la orice alta imagine sau postare facuta de catre BestKids sau orice alta persoana. Astfel fiecare participant are o singura sansa la tragerea la sorti.

Dupa validarea premiilor castigate, acestea pot fi ridicate dupa cum urmeaza:
  • de la sediul firmei SC eVision SRL, pe baza buletinului de identitate de catre persoanele cu domiciliul sau rezidenta in Cluj-Napoca
  • vor fi trimise prin curier persoanelor care au domiciliul sau rezidenta in alte orase diferite de Cluj-Napoca, dupa ce in prealabil castigatorii vor transmite telefonic toate datele personale operatorului SC eVision SRL

Modalitatea de Stabilire a Castigatorilor

Desemnarea celor 3 castigatori va avea loc prin tragere la sorti in perioada 2-3 Septembrie 2012.

Extragerea se va fi realiza folosind serviciile http://www.random.org/ si va fi inregistrata. Fiecare castigator va primi cate unul din premiile mentionate in ordinea extragerii. Toti castigatorii vor fi contactati telefonic pana la data de 6 Septembrie 2012, iar numele lor va fi publicat pe site-ul www.bestkids.ro pana la data de 6 Septembrie 2012. Dupa anuntarea si publicarea castigatorilor, premiile pot fi revendicate pana la data de 30 Septembrie 2012.

Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente, conform legislatiei romane in vigoare.

Descarca aici REGULAMENTUL complet >>


BestKids.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate si Protejarii Datelor cu Caracter Personal.

Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra, iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din Politica de Cookie-uri.