Oferte de Paste - Crazy Rabbit
Modalitati de Plata
In functie de preferintele dumneavoastra va rugam sa alegeti una din urmatoarele modalitati de plata.

1. Plata la Livrare
2. Plata Online cu Cardul
3. Ordin de Plata
4. Plata cu Cardul Bancar de Debit prin ONEY
5. Plata cu Card Cadou

1. Plata la Livrare


       O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

2. Plata Online cu Cardul


       Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile PayU, asigurand cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.

Selectand ca modalitate de plata "Card sau Transfer Bancar" aveti posibilitatea de a plati atat folosind cardul bancar, cat si transferul bancar online sau direct la banca dumneavoastra prin ordin de plata sau folosind serviciul rapid HomePay de la ING (daca aveti deja un cont de internet banking creat la ING). De asemena puteti opta pentru plata prin PayPal.

plata_card plata_PayPal plata_HomePay

Puteti alege pana la 6 rate fara dobanda pentru a plati comanda dvs. fara limita de suma in functie de tipul de card pe care il detineti: Card Avantaj, Star BT, BRD Finance sau GarantiBank.

plata_card_avantaj plata_StarBT plata_BRDFinance plata_GarantiBank

Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.bestkids.ro dispune de un certificat SSL care asigura criptarea datelor pe 256 de biti.

geo trust

3. Plata cu Ordin de Plata


Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la comenzi [at] bestkids.ro si specificati numarul comenzii.
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Evision SRL
Floresti, Str. Florilor, nr. 9, judetul Cluj
Cod unic de inregistrare: RO21480653
Nr. Reg. Comertului: J12/1555/2007
Cont: RO21 INGB 0000 9999 0211 6394
Banca ING, Sucursala Cluj-Napoca

4. Plata cu Cardul Bancar de Debit prin ONEY


plata cu cardul de debit oney
     Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit, fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

FOARTE IMPORTANT :
Prima rata se achita pe loc, deci trebuie sa ai disponibila suma primei rate pe card.
Valabilitatea cardului trebuie sa nu expire pana la achitarea ratelor.

Exemplu reprezentativ pentru 3x Oney cu titlu gratuit: Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achizitii de pe BestKids.ro, clientul va plati urmatoarele sume :

• o rata initiala de 300 lei, apoi
• 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale.

Pentru un credit rambursat in termen de 60 de zile, rata dobanzii fixe este 0%, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obtinerea creditului pentru client este gratuita, iar valoarea totala a creditului este de 900 lei.

Exemplu pentru 4x Oney cu titlu gratuit: Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achizitii de pe BestKids .ro, clientul va plati urmatoarele sume:

• o rata initiala de 400 lei, apoi
• 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale.

Pentru un credit rambursat in termen de 90 de zile (si nu mai mult de 3 luni), rata dobanzii fixe este 0% si dobanda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obtinerea creditului pentru client este gratuita, iar valoarea totala a creditului este de 1.600 lei.

Acesta reprezinta exemplu indicativ pentru o solutie de creditare. Informatiile finale vor fi indicate in e-mailul de confirmare incluzand graficul de rambursare final. Informatiile prezentate in simulatorul de credit sunt orientative si nu reprezinta o obligatie contractuala a Oney Bank de a furniza o Solutie de Creditare Oney. Valoarea maxima a creditului pe care il puteti primi va fi determinat pe baza informatiilor furnizate de dvs. si va fi supus evaluarii interne a Oney Bank.

Prevederile OUG nr. 50/2010 nu se aplica Solutiilor de Creditare Oney, care raman supuse legislatiei generale privind protectia consumatorilor, incluzand, dar fara a se limita la Ordonanta de Guvern nr. 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”). Conform OUG nr. 85/2004 beneficiati de un termen de 14 zile calendaristice pentru a va retrage din contractul de credit incepand cu data incheierii contractului de credit. Contractul de credit se considera a fi incheiat la data receptionarii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptarii electronice (prin bifarea casutei electronice) de catre dvs., a Termenilor si Conditiilor Generale aplicabile acordarii online a Solutiilor de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) (“Termenii si Conditiile Generale”) si a solicitarii creditului de catre dvs. prin click pe butonul “Plata in rate” pe website-ul a Oney Bank.

Indeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Solutiilor de Creditare Oney, mentionate in Termenii si Conditiile Generale, nu va confera in mod automat dreptul de a obtine Solutiile de Creditare Oney, care raman conditionate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne. Va rugam sa retineti ca ulterior efectuarii verificarilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptarii electronice de catre dvs. a ofertei de creditare si a Termenilor si Conditiilor Generale) creditul va poate fi refuzat.

Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.

Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile si rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) avand capacitate de exercitiu deplina la data acceptarii Termenilor si Conditiilor Generale, care indeplinesc in mod cumulativ urmatoarele conditii: (i) sunt rezidenti in Romania (cetateni romani si cetateni straini rezidenti romani); (ii) sunt consumatori, in intelesul legislatiei aplicabile si, prin urmare, nu actioneaza in scopuri de natura profesionala sau comerciala; (iii) detin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzand carduri preplatite/carduri care solicita sistematic autorizari cum ar fi VISA Electron si Maestro), emise de o institutie de credit din Romania sau de o sucursala din Romania a unei institutii de credit din UE, avand un termen de valabilitate ce depaseste cu mai mult de 2 luni de zile durata Solutiei de Creditare Oney selectate sau detin orice alte metode de plata, asa cum sunt specificate acestea de Oney Bank.

Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”), organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), numar de telefon 0317305050 si adresa de email: [email protected]

Oney Bank este supravegheata, in primul rand, de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei (“BNR”) si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei (avand in vedere natura exclusiv online a activitatii de creditare), desfasurand activitati de creditare a consumatorilor in Romania in conditiile libertatii de a furniza servicii in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, cu modificarile ulterioare, fiind inregistrata in registrul public al BNR cu privire la institutiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii in mod direct in Romania, conform notificarii din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR .

5. Plata cu Card Cadou


       Cardurile cadou pot fi achizitionate direct de pe site sau telefonic si pot fi aplicate pe site pe toate categoriile de produse, inclusiv pe taxa de transport. Pentru a aplica mai multe carduri cadou pe o comanda, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Ultima actualizare: 09 Martie 2023

BestKids.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate si Protejarii Datelor cu Caracter Personal.

Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra, iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din Politica de Cookie-uri.