Modalitati de Plata
In functie de preferintele dumneavoastra va rugam sa alegeti una din urmatoarele modalitati de plata.

1. Plata la Livrare
2. Plata Online cu Cardul
3. Ordin de Plata
4. Plata prin Trezorerie

1. Plata la Livrare


       O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

2. Plata Online cu Cardul


       Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din Romania. Astfel asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.

Selectand ca modalitate de plata "Card sau Transfer Bancar" aveti posibilitatea de a plati atat folosind cardul bancar, cat si transferul bancar online sau direct la banca dumneavoastra prin ordin de plata sau folosind serviciul rapid HomePay de la ING (daca aveti deja un cont de internet banking creat la ING). De asemena puteti opta pentru plata prin PayPal.

plata_card plata_PayPal plata_HomePay

Puteti alege pana la 6 rate fara dobanda pentru a plati comanda dvs. fara limita de suma in functie de tipul de card pe care il detineti: Card Avantaj, Star BT sau BRD Finance.

plata_card_avantaj plata_StarBT plata_BRDFinance

Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.bestkids.ro dispune de un certificat SSL care asigura criptarea datelor pe 128 de biti.

geo trust

3. Plata cu Ordin de Plata


Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la comenzi [at] bestkids.ro si specificati numarul comenzii.
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Floresti, Str. Florilor, nr. 9, judetul Cluj
Cod unic de inregistrare: RO21480653
Nr. Reg. Comertului: J12/1555/2007
Cont: RO21 INGB 0000 9999 0211 6394
Banca ING, Sucursala Cluj-Napoca

4. Plata prin Trezorerie


       Cont Trezorerie:   RO61 TREZ 2165 069X XX02 0345

BestKids.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate si Protejarii Datelor cu Caracter Personal.

Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra, iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din Politica de Cookie-uri.