Cumpara in 3 sau 4 rate cu cardul de debit

CE ESTE SOLUTIA 3X4X ONEY?

Aceasta metoda de plata presupune plata cosului de cumparaturi in 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT, si este oferita gratuit (DAE 0%) pentru cumparaturi de minimum 450 lei, dar nu mai mult de 12000 lei.

FOARTE IMPORTANT :
Prima rata se achita pe loc, deci trebuie sa ai disponibila suma primei rate pe card
Cardul trebuie sa nu expire pana la achitarea ratelor

CINE POATE BENEFICIA DE SOLUTIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

Solutia 3x4x Oney este dedicata doar persoanelor fizice, majore si rezidente in Romania

CE CARDURI SUNT ACCEPTATE?

Sunt acceptate cardurile de DEBIT Visa si MasterCard, emise de bancile sau institutiile financiare din Romania.

Nu sunt acceptate:

• Carduri preplatite, virtuale sau carduri emise in alta tara
• Carduri de credit
• Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
• Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

Pentru a utiliza aceasta solutie de creditare, nu ai nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.
Nu solicitam o justificare a venitului lunar incasat.

CUM POT BENEFICIA DE SOLUTIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

1. Adaugi produsele dorite in cos
2. Alegi optiunea de plata 3X4X ONEY
3. Apesi butonul "Finalizeaza comanda"
4. Pe pagina de plata Oney completezi datele solicitate

MENTIUNI LEGALE

Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit, fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

Exemplu reprezentativ pentru 3x Oney cu titlu gratuit :
Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achizitii de pe BestKids.ro, clientul va plati urmatoarele sume :
• o rata initiala de 300 lei, apoi
• 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale.
Pentru un credit rambursat in termen de 60 de zile, rata dobanzii fixe este 0%, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obtinerea creditului pentru client este gratuita, iar valoarea totala a creditului este de 900 lei.

Exemplu pentru 4x Oney cu titlu gratuit :
Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achizitii de pe BestKids.ro, clientul va plati urmatoarele sume :
• o rata initiala de 400 lei, apoi
• 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale.

Pentru un credit rambursat in termen de 90 de zile (si nu mai mult de 3 luni), rata dobanzii fixe este 0% si dobanda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obtinerea creditului pentru client este gratuita, iar valoarea totala a creditului este de 1.600 lei.

Prevederile OUG nr. 50/2010 nu se aplica Solutiilor de Creditare Oney, care raman supuse legislatiei generale privind protectia consumatorilor, incluzand, dar fara a se limita la Ordonanta de Guvern nr. 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare ("OUG nr. 85/2004"). Conform OUG nr. 85/2004 beneficiati de un termen de 14 zile calendaristice pentru a va retrage din contractul de credit incepand cu data incheierii contractului de credit. Contractul de credit se considera a fi incheiat la data receptionarii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptarii electronice (prin bifarea casutei electronice) de catre dvs., a Termenilor si Conditiilor Generale aplicabile acordarii online a Solutiilor de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) ("Termenii si Conditiile Generale") si a solicitarii creditului de catre dvs. prin click pe butonul "Plata in rate" pe website-ul a Oney Bank.

Indeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Solutiilor de Creditare Oney, mentionate in Termenii si Conditiile Generale, nu va confera in mod automat dreptul de a obtine Solutiile de Creditare Oney, care raman conditionate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne. Va rugam sa retineti ca ulterior efectuarii verificarilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptarii electronice de catre dvs. a ofertei de creditare si a Termenilor si Conditiilor Generale) creditul va poate fi refuzat.

Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de 450 Lei si maxim 12000 Lei. Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile si rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) avand capacitate de exercitiu deplina la data acceptarii Termenilor si Conditiilor Generale, care indeplinesc in mod cumulativ urmatoarele conditii: (i) sunt rezidenti in Romania (cetateni romani si cetateni straini rezidenti romani); (ii) sunt consumatori, in intelesul legislatiei aplicabile si, prin urmare, nu actioneaza in scopuri de natura profesionala sau comerciala; (iii) detin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzand carduri preplatite/carduri care solicita sistematic autorizari cum ar fi VISA Electron si Maestro), emise de o institutie de credit din Romania sau de o sucursala din Romania a unei institutii de credit din UE, avand un termen de valabilitate ce depaseste cu mai mult de 2 luni de zile durata Solutiei de Creditare Oney selectate sau detin orice alte metode de plata, asa cum sunt specificate acestea de Oney Bank.

Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie ("ACPR"), organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), numar de telefon 0317305050 si adresa de email: [email protected].

Oney Bank este supravegheata, in primul rand, de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei ("BNR") si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei (avand in vedere natura exclusiv online a activitatii de creditare), desfasurand activitati de creditare a consumatorilor in Romania in conditiile libertatii de a furniza servicii in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, cu modificarile ulterioare, fiind inregistrata in registrul public al BNR cu privire la institutiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii in mod direct in Romania, conform notificarii din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC)".

BestKids.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta dvs. de navigare conform Politicii de Confidentialitate si Protejarii Datelor cu Caracter Personal.

Continuarea navigarii presupune acordul dumneavoastra, iar modificarea sau stergerea acestor fisiere se poate realiza folosind instructiunile din Politica de Cookie-uri.