5 idei de cadouri pentru un copil de 4 ani

5 idei de cadouri pentru un copil de 4 ani

Feb 09, 2021 Alina Diana

Alegerea unui cadou se poate dovedi a fi un lucru foarte complicat. În ziua de azi majoritatea copiilor au o mulțime de jucării, jocuri sau haine primite în dar cu ocazia multiplelor sărbători din an: zi de naștere, Crăciun, Paștele (Iepurașul), Ziua Copilului etc. Dacă nici nu cunoaștem copilul prea bine, nu vom ști ce are deja acasă și ce nu. O idee bună ar putea fi să îl întrebăm ce își dorește, dar să ne consultăm și cu părinții, deoarece poate deja i-au cumpărat acel lucru.

Iată o listă de sugestii pentru cadouri potrivite la vârsta de 4 ani:

1. Pentru că copiilor de 4 ani le place foarte mult să coloreze, iar materialele folosite sunt consumabile, întodeauna prinde bine ceva pentru colorat :

Tactici de a trece mai ușor peste prima zi de grădiniță

2. Vârsta de 4 ani este una la care copiilor le plac foarte mult poveștile și este recomandată citirea lor în fiecare seară, pentru o dezvoltare armonioasă. Iată câteva cărți de povești pe care le puteți oferi cadou:

De ce vor copiii sa le citim de zeci de ori aceeasi poveste?

3. La această vârstă copiii adoră să construiască. Un joc de construcții poate fi un cadou reușit, atât pentru băieți cât și pentru fetițe. La mare căutare sunt jocurile LEGO, dar există si alte jocuri cu cuburi sau magneți , pentru construit.

4. Instrumentele muzicale pot fi un cadou potrivit vârstei de 4 ani, deoarece acum copiii își pot descoperi diverse înclinații muzicale și pasiuni.

5. Copiii la 4 ani își doresc foarte mult să exploreze mediul înconjurător și adoră ieșirile la plimbare sau în parc cu biciclete, trotinete, skate-uri sau role. Noi va recomandăm câteva trotinete pe care le puteți face cadou, deoarece nu sunt nici voluminoase și sunt foarte practice la această vârstă:

Dacă doriți să vedeți întreaga ofertă de produse pentru copii, vizitați site-ul nostru. Cu siguranță veți găsi cadoul potrivit.

More articles