Alegerea unui cadou se poate dovedi a fi un lucru foarte complicat. În ziua de azi majoritatea copiilor au o mulțime de jucării, jocuri sau haine primite în dar cu ocazia multiplelor sărbători din an: zi de naștere, Crăciun, Paștele (Iepurașul), Ziua Copilului etc. Dacă nici nu cunoaștem copilul prea bine, nu vom ști ce are deja acasă și ce nu. O idee bună ar putea fi să îl întrebăm ce își dorește, dar să ne consultăm și cu părinții, deoarece poate deja i-au cumpărat acel lucru.

Iată o listă de sugestii pentru cadouri potrivite la vârsta de 4 ani:

1. Pentru că copiilor de 4 ani le place foarte mult să coloreze, iar materialele folosite sunt consumabile, întodeauna prinde bine ceva pentru colorat:

Tactici de a trece mai ușor peste prima zi de grădiniță

2. Vârsta de 4 ani este una la care copiilor le plac foarte mult poveștile și este recomandată citirea lor în fiecare seară, pentru o dezvoltare armonioasă. Iată câteva cărți de povești pe care le puteți oferi cadou:

De ce vor copiii sa le citim de zeci de ori aceeasi poveste?

3. La această vârstă copiii adoră să construiască. Un joc de construcții poate fi un cadou reușit, atât pentru băieți cât și pentru fetițe. La mare căutare sunt jocurile LEGO, dar există si alte jocuri cu cuburi sau magneți, pentru construit.

4. Instrumentele muzicale pot fi un cadou potrivit vârstei de 4 ani, deoarece acum copiii își pot descoperi diverse înclinații muzicale și pasiuni.

5. Copiii la 4 ani își doresc foarte mult să exploreze mediul înconjurător și adoră ieșirile la plimbare sau în parc cu biciclete, trotinete, skate-uri sau role. Noi va recomandăm câteva trotinete pe care le puteți face cadou, deoarece nu sunt nici voluminoase și sunt foarte practice la această vârstă:

Dacă doriți să vedeți întreaga ofertă de produse pentru copii, vizitați site-ul nostru. Cu siguranță veți găsi cadoul potrivit.

 • Card Cadou BestKids 100 Lei, Pret: 100,00 lei
  on February 25, 2023 at 3:15 pm

  Cadoul perfect pentru situatiile in care nu stiti ce produse sa cumparati pentru cei dragi.Odata cumparat, veti primi un cod pe care oricine doriti dumneavoastra il va putea folosi la plasarea unei comenzi pe site-ul nostru.

 • Card Cadou BestKids 500 Lei, Pret: 500,00 lei
  on February 25, 2023 at 3:15 pm

  Este intotdeauna cadoul perfect pentru situatiile in care nu stiti ce produse sa cumparati pentru cei dragi. Odata cumparat, veti primi un card ce va contine codul si optional numele si prenumele persoanei careia ii este destinat.

 • Card Cadou BestKids 50 Lei, Pret: 50,00 lei
  on February 25, 2023 at 3:15 pm

  Cardul cadou are valoarea echivalenta sumei cu care a fost cumparat, suma specificata si pe acesta. Cu un card cadou persoana detinatoare va putea cumpara produse si servicii de pe site-ul BestKids.ro.

 • Papusa Paola Reina Manica 32 cm cu 10 articulatii si Tinuta Army Amigas, Pret: 459,99 lei
  on February 25, 2023 at 3:15 pm

  Manica este o papusa superba cu ochi albastri migdalati si parul blond foarte cret, ce ii cade feminin pe umeri.Ea este imbracata intr-o tinuta moderna, compusa dintr-o bluza aurie, o fusta de camuflaj si un sacou albastru cu maneci rasucite.

 • Paturica Botez Eko Bumbac Bej 80×70 cm, Pret: 105,00 lei
  on February 25, 2023 at 3:15 pm

  Cauti o paturica fabricata din materiale naturale, sigure pentru copilul tau?Noi iti propunem paturica tricotata din bumbac 100%, moale si confortabila pentru copilul tau.

Written by Alina Diana
Mulți afirmă ca în viața mea totul se invârte în jurul copiilor. Și nu greșesc prea mult. Lucrez la un site cu produse pentru copii si sunt mămica a două fetițe minunate, dornică de a învața în permanență lucruri noi despre copii. Așadar aș vrea să împărtășesc cu voi frumoasa experiență de a fi părinte, să învățăm împreună și să venim și în ajutorul viitorilor părinți.