Ce parere aveti de site-ul Bestkids.ro

May 29, 2008 Alex

In 1 iunie site-ul BestKids.ro a implinit un an de la lansare. Datorita dumneavoastra, clientii nostri, am reusit sa crestem si sa devenim unul din cele mai importante site-uri pentru copii si pentru acest lucru va multumim.

Am reusit incet dar sigur sa imbunatatim serviciile, promptitudinea servirii clientilor si sa crestem semnificativ varietatea de produse oferite.

Lansez acest post pentru a va cere parerea sincera despre BestKids.ro. Orice comentariu fie el pozitiv sau foarte critic este bine venit. Nimeni nu stie mai bine ca dumneavoastra, clientii, ce este bine si ce nu la site sau servicii, indiferent cate studii de marketing si usability am face.

Incepand de la prezentare produse, usurinta gasirii produselor cautate, procesul de comanda pana chiar si culorile folosite, plasarea butoanelor in pagina. Pe de alta parte daca ati dori sa vedeti pe site-ul nostru anumite game de produse ce momentan nu le avem, va rugam lasati un post sau trimiteti un mail si vom face tot posibilul sa le aducem in cel mai scurt timp.

More articles