E vremea vehiculelor de exterior! (II)

E vremea vehiculelor de exterior! (II)

Mar 20, 2010 Gabriela

Vehiculele cu acumulatori

Vehiculele cu acumulatori reprezintă varianta motorizată și tehnologizată a vehiculelor cu pedale ,  fiind destinate în general copiilor de vârste mai mari. Pentru cei mici există variante de vehicule controlate prin telecomandă de la distanță, astfel încât copilul să se poată bucura în perfectă siguranță de jucăria sa, sub supravegherea parinților.

O serie de caracteristici speciale sunt specifice vehiculelor cu acumulatori: utilizarea acestora presupune o minimă instruire prealabilă pentru micuții șoferi, vehiculele fiind dotate cu frână și accelerație, iar unele modele chiar cu mai multe viteze. Utilizarea lor necesită posibilitatea încărcării permanente a acumulatorilor, autonomia de deplasare fiind limitată. Pentru siguranța copilului dumneavoastră, se recomandă folosirea permanentă a unui echipament de protecție (cască și apărători), care să îl protejeze în cazul unor ușoare accidentări.

Masinuta Go Buggy Go! este conceputa pentru copiii cu varste intre 1 si 4 ani, suportand o greutate de pana la 15 kg. Prevazuta cu un acumulator de 12V, aceasta are o autonomie de pana la 90 minute. Masinuta este ideala pentru spatii drepte, putand fi utilizata atat in casa, cat si in exterior, urcand rampe cu inclinare de pana la 5% . Masinuta atinge o viteza de pana la 3,1km/h, fiind prevazuta cu 1 viteza si marsarier, precum si cu telecomanda de control la distanta, pentru adulti. Scaunul este dotat cu centura de siguranta, iar volanul este prevazut cu lumini si melodii, pentru distractia micutului dumneavoastra. Masinuta este livrata cu acumulator si incarcator incluse.

Fetitelor de aceeasi varsta le propunem o varianta similara, Masinuta Mini Racer Pink , de culoare roz, cu motor pe baza de acumulator de 6V. Caroseria este usor de asamblat, iar rotile sunt silentioase, prevazute cu benzi de cauciuc. Scaunul este reglabil in 3 pozitii, prevazut cu centura de siguranta. Acumulatorul asigura o autonomie de 45 minute, viteza maxima a masinutei este de 4 km/h, iar manevrarea acesteia se face inainte si inapoi, masinuta avand 1 viteza si marsarier. Volanul este dotat cu comenzi pentru viteza, lumini si melodii. Masinuta este ideala pentru plimbari pe suprafete plane, drumuri asfaltate sau pietruite, cu o inclinatie a pantei de pana la 5%.

Daca micutul dumneavostra viseaza sa fie un aparator al legii atunci cand va fi mare, il puteti suprinde oferindu-i tricicleta Moto Raider Police , cu ajutorul careia copilul poate juca rolul unui adevarat politist! Tricicleta este actionata de o pedala unica pentru acceleratie si frana, acumulatorul de 6V asigurandu-i o autonomie de peste 60 minute. Atinge o viteza maxima de 4,2km/h si suporta o greutate de pana la 20 kg, fiind destinata copiilor intre 2 si 5 ani.  Tricicleta este ideala pe suprafate netede: asfalt, ciment, strazi pietruite, fiind proiectata pentru a urca urca rampe de pana la 5%. Nu in ultimul rand, claxonul si multitudinea de beculete o vor face extrem de atractiva pentru micutul politist!

Motocicleta Desert Tenere ofera performante deosebite in panta si pe teren accidentat, fiind prevazuta cu accelerator manual, frana pe pedala si doua viteze de deplasare: prima viteza atinge 3,7 km/h, iar a doua urcand pana la 7,5km/h. Acumulatorul de 12V ofera o autonomie de peste 30 minute, iar rotile anterioare si posterioare sunt dotate cu suspensii, fiind deosebit de durabile si silentioase, confectionate din cauciuc. Motocicleta este prevazuta cu faruri, claxon si sunete, fiind conceputa pentru copii intre 3 si 8 ani si suportand o greutate maxima de 40 kg. Pentru copiii cu varste mici se pot monta roti ajutatoare detasabile, care vor asigura echilibrul micutilor in timpul deplasarii. Ca si masura suplimentara de siguranta se recomanda folosirea de casca si protectii pentru maini si picioare in timpul utilizarii motocicletei, mai ales pentru deplasarea pe teren accidentat.

Micii constructori se pot bucura de un buldozer transformabil in excavator, fiind dotat cu o cupa pentru nisip mobila, cu ajutorul caruia isi pot amenaja propriul santier de lucru. Acumulatorul de 6V ofera o autonomie de minim 60 minute. Buldozerul este dotat cu acceleratie si frana, atingand o viteza de peste 4 km/h. Vehiculul a fost conceput pentru copii cu varsta de pana la 4 ani, sau o greutate maxima de 20 kg, efectele sonore si beculetele colorate facandu-l deosebit de atractiv.

Pentru o plimbare pe tren accidentat, alaturi de cel mai bun prieten, copiilor cu varste de pana la 10 ani le este oferita Masinuta Gaucho SuperPower , proiectata pentru doua persoane si suportand o greutate de pana la 50 kg. Dotata cu schimbator de viteze – inainte si marsarier, masinuta atinge 3,4 km/h in viteza intai, 5,4 km/h in viteza a doua si 11,4 Km/h in viteza a treia. Pentru siguranta copilului, masinuta este prevazuta cu buton pentru activare de catre adulti, necesar atingerii unei viteze mai mari. Rotile posterioare sunt dotate cu suspensii, iar pedala de frana functioneaza pe baza de discuri de frana. Scaunele, imbracate in material textil, sunt reglabile in functie de dimensiunile copiilor, fiind dotate cu centuri de siguranta. Acumulatorul de 24V asigura o autonomie de 30 minute, suplimentar fiind necesara o baterie de 9V pentru activarea becurilor si sunetelor. De asemenea, masinuta este dotata cu claxon, radio FM, ceas, faruri anterioare si posterioare si cutie de scule. Urcand pante de pana la 17%, vehiculul este ideal pentru plimbari pe dealuri si zone denivelate, oferind un confort deosebit micilor sai pasageri.

Pentru o gama extrem de variata de vehicule de exterior, va invitam sa vizitati sectiunea noastra speciala dedicata vehiculelor cu acumulatori , unde puteti beneficia de oferte speciale si modele nou aparute, atat pentru fetite, cat si pentru baietei!

More articles