ISOFIX: Solutia universala pentru a calatori in siguranta.

ISOFIX: Solutia universala pentru a calatori in siguranta.

Feb 02, 2010 Alex

Standard-ul Isofix a fost integrat in Regulamentul 44 in data de 26 februarie 2004. Acesta prevede aparitia de noi generatii de sisteme de retinere pentru copii. Sistemul Isofix face posibila instalarea fotoliului auto fara a folosi centura de siguranta a autovehiculului!

O adevarata mini-revolutie…

Isofix-ul este un sistem inovativ care sporeste gradul de siguranta al copiilor in autovehicul, reprezentand o adevarata revolutie comparabila cu introducerea obligativitatii pentru adulti.

Cum se instaleaza?

Nu este nevoie de centura de siguranta a autovehiculului: se monteaza in cele 3 puncte de fixare ale autovehiculului.  Rezultatul: fotoliul auto este perfect sigur si bine fixat de bancheta autovehicului.

sistem isofix

Va vom prezenta cateva modele de fotolii auto pe care le puteti gasi la noi pe site:

Iséos ISOFIX– grupa 1 (de la 9 la 18 kg.) Marca Bébé Confort

Fotoliu recomandat de la 6 luni la aproximativ 4 ani:  dotat cu sistem centralizat de reglare prograsiva in inclinare si lateral, instalare in autovehicul in sensul directiei de mers; dispozitiv de tensionare a centurilor de siguranta ale autovehiculului, sistem universal de prindere ISOFIX: 2 dispozitive de prindere inferioara si o centura „Top Tender” de prindere superioara; super matlasat; centura de siguranta in 5 puncte, reglabila pe inaltime, prevazuta cu protectie  pentru umar; husa detasabila, antialergic tratata si lavabila manual la 30ºC.

More articles