8 idei de cadouri pentru 1 iunie, ziua copilului

8 idei de cadouri pentru 1 iunie, ziua copilului

May 18, 2022 Alina Diana

Proiectul BestKids a luat naștere acum 15 ani, chiar de ziua copilului, din dorința de a oferi pe piața din România o gamă cât mai largă de produse pentru cei mici, care să asigure creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor, de la naștere până la adolescență.
Lansat în 1 iunie 2007, BestKids.ro și-a dezvoltat și extins permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebeluși, jocuri și jucării, până la pătuțuri, cărucioare, balansoare, scaune auto, produse de igienă și sănătate.
După o experiență de 15 ani pe piața jucăriilor și a produselor pentru copii, venim azi în ajutorul părinților cu 8 idei de cadouri potrivite pentru ziua de 1 Iunie, ziua copilului.
1 iunie fiind și prima zi de vară, considerăm că este foarte potrivit să o petrecem cu cei mici în aer liber, dacă și vremea ne permite. Așadar primele idei de cadouri ar fi pentru joaca în aer liber:

  1. Biciclete , triciclete , trotinete sau alte vehicule cu pedale sau acumulatori , pentru deplasarea în aer liber, în spații special amenajate, în parcuri sau chiar în curtea proprie dacă spațiul ne permite. Putem să organizăm o ieșire în parc cu colegii de grădiniță sau de școală, sau în curte, cu prietenii celui mic, iar distracția va fi garantată.
  2. Role sau skateboard . Acestea sunt mai ușor de transportat ca cele de mai sus și necesită un spațiu mai mic pentru depozitare, însă poate fi la fel de distractivă o ieșire în parc cu rolele sau skateboard-ul.
  3. Centre de joacă gonflabile . Dacă dispui de o curte mare și îti dorești să organizezi o super petrecere pentru copii, acesta este cadoul potrivit de 1 iunie. Va fi foarte apreciat de cei mici, iar distracția va fi pe măsură.
  4. Trambuline . Copiii adoră să sară pe trambuline, însă la fel ca în cazul unui centru de joacă gonflabil, este nevoie de curte și de spațiu pentru a fi amplasată. Și în cazul celor care locuiesc la bloc, dacă acesta dispune de o curte proprie, se poate face un cadou colectiv pentru toți copiii, iar petrecerea va fi chiar în fața blocului.

În cazul unei ploi de vară, vom muta petrecerea în interior, dar vă ajutăm și în acest caz cu câteva idei de jocuri apreciate de copii:

  1. Jocul Twister , pentru o petrecere cu multe râsete și voie bună. Jocurile de societate sunt potrivite pentru petrecerile cu copii, sunt amuzante și interesante pentru cei mici.
  2. Pictat cu degețele . În general copiilor le plac activităție creative, cum ar fi pictatul, desenatul, modelatul cu plastelină. Pictatul cu mânuțele îi va amuza pe cei mici, așadar vă recomandăm acest set de vopsele pentru pictură cu degetele.
  3. Studio de olărit . Modelarea cu lut este una din activitățile preferate de copii. Chiar dacă fac puțin deranj în casă, cu siguranță se vor distra pe cinste de ziua lor.
  4. Studio de design pentru colorarea tricourilor . Fiecare copil poate veni cu un tricou alb pe care să îl coloreze singur. Astfel vor avea și o activitate distractivă, precum și o petrecere colorată.

Pe lângă aceste idei, fiecare părinte își cunoaște copilul și dorințele acestuia, iar noi venim în întâmpinarea voastră cu o gamă largă de jocuri si jucării și vă oferim de asemenea pentru această zi specială un voucher cadou de 15% din valoarea comandată ce va putea fi folosit începând cu data de 1 Iulie 2022, pe site-ul BestKids . De asemenea am pregătit și alte surprize și promoții pe care le veți regăsi pe site în intervalul 20 – 31 Mai 2022, iar în fiecare zi vom oferi prin tragere la sorți câte un produs Happy People Travel Air 3 in 1 (pompă, pernă sau sac de depozitare) unei comenzi plasată și finalizată în ziua anterioară. Vezi regulamentul concursului aici !

More articles