Ce ar fi util să avem cu noi în vacanțele cu copiii și câteva idei de produse practice

Ce ar fi util să avem cu noi în vacanțele cu copiii și câteva idei de produse practice

Oct 19, 2018 Alina Diana

Călătoriile cu copiii pot fi foarte frumoase, mai ales dacă avem cu noi lucrurile necesare. Nu trebuie să împachetăm toată casa, ci mai degrabă să știm exact care sunt cele mai importante produse de care avem nevoie, ca să ne facem viața mai ușoară în timpul vacanțelor. Ceea ce punem în bagaj ține foarte mult și de vârsta copilului. Tindem să aglomerăm bagajele când avem copii mici, iar mai apoi ne dăm seama că și o valiză minimalistă este suficientă ca să ne simțim bine în vacanță. De fapt nu lucrurile sunt cele mai importante, ci momentele frumoase trăite împreună. Totuși ar fi bine să profităm de ceea ce există acum pe piață, pentru a ne ușura viața, în special în vacanțe, unde vrem ca toți membri familiei să fie relaxați și fericiți. Am căutat inovațiile în acest domeniu și am găsit câteva produse extrem de utile, apărute în ultimii ani pe piață. Pe lângă hăinuțe, cu care nu ar trebui să exagerăm, mai putem pune în bagaj următoarele:

– Un cărucior sport, cât mai ușor, dacă și vârsta copilului ne permite. Recomandăm căruciorul GB Pockit Plus . Cu un design inovativ de excepție, GB Pockit este căruciorul cu cea mai compactă pliere din lume. Este de asemenea un cărucior sport foarte ușor, cântărind doar 4,3 kg. Campion la plierea facilă, acesta ocupă când este pliat locul unei poșete mai mari, având dimensiunile de 32 x 20 x 35 cm. De aceea poate fi depozitat în avion sau în tren în locul destinat bagajelor de mână. Se poate folosi de la 6 luni până în jurul vârstei de 4 ani.
– Pentru bebeluși până la 6 luni se recomandă cărucioarele cu scoică detașabilă. Aceasta va fi folosită și la călătoriile cu mașina și poate fi transportată gratis și pe avion. Am căutat un cărucior ușor și practic și am găsit o variantă foarte bună de la Jane, și anume căruciorul Muum Matrix Light .  Mi-a plăcut acest cărucior deoarece este printre cele mai ușoare de pe piață, iar fixarea scoicii și a landoului se face cu o singură mână.
– Dacă aveți nevoie de o valiză pentru cel mic, alegeți marca Trunki , deoarece producătorul a inventat primele valize din lume ce pot fi călărite de copii. Copilul dvs va fi cu siguranță fericit, deoarece aceste valize pot fi trase de părinți și călărite de copii, iar designul lor este minunat. Așadar în aeroport veți avea distracție garantată cu aceste valize. Produsele de la Trunki sunt inovative și foarte utile în călătoriile cu cei mici.
– Tot de la Trunki va recomandăm un produs inovativ și extrem de util, valiza ce se transformă în scaun înălțător pentru copii. Acest rucsac spațios, acceptat ca și bagaj de mână în avion, se transformă într-un scaun înălțător pentru mașină. Este indispensabil celor care călătoresc și cu avionul și cu mașina, pentru că dacă dorim să transportăm cu avionul și un cărucior, nu mai avem voie și la scaunul auto gratuit.
– Știm că cei mici dorm mult în timpul călătoriilor, de aceea nu putea să lipsească de pe listă și o pernă de călătorii . Ne-a plăcut mult acestă pernuță concepută special pentru călătorii, deoarece capetele ei se conectează sub bărbie cu ajutorul unor magneți ascunși.
– Pentru cei care călătoresc cu mașina și au bebeluși ce dorm în pătuțul lor, recomandăm să pună în bagaj și un pătuț de voiaj , deoarece se împachetează la dimensiuni mici și poate fi asamblat în câteva secunde.
– Dacă aveți loc în bagaje, este binevenită și o oliță portabilă, pentru copilașii care încep să nu mai folosească scutece. Olița portabilă Potette Plus este ideală pentru călătorii, plimbări sau pentru atunci când nu ai acces la o toaletă igienică. Pungile de unică folosință biodegradabile se vând separat. Se transformă cu ușurință în reductor pentru toaleta adulților pentru copiii mai mari de 24 luni, suportând până la 22 kg. Se pliază la dimensiuni foarte mici, de 23 x 22 x 7 cm , astfel poate sa încapă în geantă sau în coșul căruciorului.
– Sacul de dormit poate fi de asemenea util, mai ales în excursiile la munte sau în zone mai reci. Pe lângă sacul clasic de dormit, am găsit acest săculeț gonflabil , care mi s-a părut foarte practic în călătorii. Acesta are inclusă perna, pompa și geanta.
– Am auzit că sunt și părinți mai curajoși, care și-ar dori seara, după ce adoarme cel mic, sa iasă din cameră la un pahar de vin sau la o discuție cu prietenii. În acest caz nu uitați să luați cu voi un videofon , pentru a vedea exact ce face cel mic. Sfatul meu ar fi să nu vă depărtați oricum prea tare de camera copilului.
– Plimbările vor fi mult mai ușoare dacă luați cu voi și un marsupiu. Recomandăm marsupiile ergonomice, pentru confortul și siguranța copiilor și a părinților. Marsupiile de la Isara pot fi reglate pentru a fi folosite atât de bebeluși cât și de copii mai mari, de 4-5 ani.
– Pentru bebelușii hrăniți cu biberonul, puteți lua cu voi un încălzitor pentru mașină care se conectează la brichetă.
– La fel de utile ar putea fi și termosurile sau gentuțele izoterme , pentru a păstra mâncarea caldă sau rece.
– Dacă dorim ca în timpul vacanțelor să gătim pentru bebelușul nostru, am putea pune în bagaj și un robot multifuncțional, astfel încât gătitul devine o joacă. Robotul multifuncțional 5 în 1 Nutribaby înglobeaza 5 funcții distincte: încălzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gătit cu aburi, blender, precum și funcția de decongelare/reîncălzire a mâncării.
– În cele din urmă nu ar trebui să ne lipsească din bagaj jocuri sau cărticele de călătorie pentru cei mici, pentru a-i ține ocupați cât mai mult timp pe mașină sau avion.

Voi ce alte lucruri le considerați utile când călătoriți cu copiii?

More articles