ePayment devine PayU

Jan 26, 2012 Alex

Cateva motive pentru a cumpara online?

Este comod, simplu si rapid. Nu trebuie sa iesiti din casa si nu trebuie sa stati la cozi sau sa faceti cumparaturile in aglomeratie. Puteti achizitiona orice pe indelete, din fata calculatorului.
Puteti analiza si compara imediat sute de oferte pentru acelasi produs si alege varianta cea mai convenabila.
Nu trebuie sa fiti prezent atunci cand se livreaza produsul, in special daca adresa de livrare este cea de la serviciu.
Este mai usor sa cumparati cadouri pentru prietenii care nu sunt aproape de tine.

ePayment devine PayU

PayU, vechiul ePayment face acest proces si mai simplu. Puteti plati intr-un mod 100% sigur, cu un suport 24/7 din partea lor si mai ales printr-o multitudine de moduri. Recent am adaugat impreuna cu cei de la PayU plata prin Internet Banking direct din procesul de comanda. Pe langa acestea aveti posibilitatea de a plati cu cardul sau chiar prin paypal. Toate acestea folosind cele mai inalte standarde de siguranta.

BestKids.ro saluta aceasta transformare si multumeste celor de la PayU pentru colaborarea si profesionalismul de care au dat dovada in relatia cu clientii nostri.

More articles