Dezinfectant pentru biberoane

Dezinfectant pentru biberoane

Mar 28, 2016 Florina

Știați că puteți dezinfecta biberonul și suzetele copilului fără a necesita fierbere, cuptor cu microunde sau alte condiții speciale? Este suficient să aveți la îndemână un vas cu apa și soluția dezinfectantă pentru biberoane , iar sterilizarea este ca și făcută. Toate acestea fără a deteriora în vreun fel produsele dezinfectate.

Sistemul imunitar al bebelușului este vulnerabil în fața bolilor, în primul an de la naștere, fiind încă în formare, astfel că bebelușul poate dezvolta orice tip de boală dacă biberoanele nu sunt sterilizate. Dacă sterilizarea suzetelor, dar mai ales a biberoanelor și a sticluțelor de lapte, nu se realizează corect, pot apărea iritații ale guriței și gâtului, și se poate ajunge chiar și la situații mai grave, cum ar fi diareea sau voma. Tocmai de aceea, se recomandă curățarea biberoanelor chiar de la achiziționare.

31 Sterilizarea la rece este o metodă eficientă și sigură, care distruge bacteriile în mod eficient. Este de reținut însă că această soluție care este folosită trebuie schimbată la fiecare 24 de ore și se prepară conform indicațiilor de la producător. Dacă soluția este prea concentrată sau prea diluată, poate afecta produsul.

Avantajul acestei sterilizări este că produsele se deteriorează mai greu și se pot steriliza obiecte din plastic, dar și din metal.

Caracteristici:

  • acest lichid vă ajută să dezinfectați biberoanele, tetinele și alte accesorii rapid
  • dezinfectarea are loc în circa 30 de minute
  • nu necesită fierbere
  • se prepară o soluție prin diluarea cu apă (2% concentrație) care este valabilă 24 de ore, timp în care puteți dezinfecta oricâte articole doriți
  • după dezinfectare, articolele se clătesc din abundență cu apă potabilă

More articles