Porți de siguranță

Porți de siguranță

Apr 04, 2016 Florina

Știați că există porți de siguranță pentru a împiedica accesul în diverse încăperi ale casei și care vor împiedica trecerea copilul dintr-o cameră în alta? Își dorește să urce pe scări sau să părasească încăperea închizând toate ușile? Acuma nu mai e nevoie să creați dispozitive caraghioase în încercarea de a îl proteja. Pentru aceasta, gardurile de protecție pentru copii sunt, am putea spune, ideale.

18692 Marea majoritate a gardurilor de protecție sunt astfel fabricate încât să permită deschiderea în ambele sensuri și sunt potrivite și pentru utilizarea lor pe scări. Se pot monta prin presiune în patru puncte, ceea ce face ca montarea să fie mai ușoră și ne scapă de urmele de găuri din pereți.
Deschiderea în general se face doar printr-o simplă apăsare, cu o mână.

Există atât variante de gărdulețe metalice cât și bariere din lemn, care se pot potrivi și cu mobilierul casei. Datorită distanțelor dintre bare, a înălțimii adaptate, dar și a muchiilor și colțurilor rotunjite, copilul se va putea juca în deplină siguranță în interiorul barierei de securitate.

Există posibilitatea ca bariera de siguranță să se moduleze în mai multe forme sau poate fi folosită ca țarc de joacă pătrat, în funcție de spațiul avut la dispoziție, dar și de imaginație și necesități. Iar cel mai mare avantaj, este că se montează rapid și ușor.

Pentru că primii ani de viață sunt o adevărată aventură în casă pentru cei mai mulți dintre copii, trebuie să ne asigurăm că nu există pericole în jurul lor. Mai multe sisteme de siguranță în casă, dar și detalii despre ele puteți citi și aici .

More articles