Barbie Fashionista

Barbie Fashionista

Oct 28, 2016 Florina

Barbie Fashionista Au trecut peste 50 de ani de la lansarea Păpușii Barbie în lume. Mattel a lansat însă în acest an noua colecție Fashionista, o colecție cu păpuși care doresc a fi cât mai reale. Iar față de papușa clasică, acestea au glezne mobile care le permit să poarte teneși, balerini sau sandale, pe lângă tocuri și seamănă din ce în ce mai mult cu noi. Noua generație Barbie Fashionista vine cu nuanțe noi de piele, 14 tipologii faciale, culori diferite la ochi, tunsori și nunațe de păr diferite. Acesta este și motivul pentru care ne-am entuziasmat, noi, părinții și toți copiii.

Barbie Fasionista Avem păreri diferite despre ce înseamnă frumusețea. Asta pentru că suntem cu toții diferiți și ceea ce ne place este întotdeauna subiectiv. Papusa Barbie Fashionista a fost prezentată de la începutul timpului ca un tipar de frumusețe, din păcate un tipar ireal, iar fetițele nu se mai regăseau în imaginea ei. Așa a apărut noua colecție care include 3 noi variante Barbie: papușa înaltă, scundă și plinuță. Fiecare dintre ele cu o gamă largă de nunațe de păr, culoare a pielii sau a ochilor. Astfel încât cât mai multe fetițe să se regasească în ele.

De ce ne plac noile Barbie?

Barbie Fashionista 1. Prezintă diversitatea
Într-o lume plină de modele ireale, de poze trucate și prea mult machiaj, papușile Barbie Fashionista ating exact aspectul diversității. Cu toții suntem diferiți și pentru fiecare dintre noi există un model, acum chiar și în raionul de jucării.


2. Stil

Papușile vin cu o gamă complet nouă de îmbrăcăminte pentru stilul și preferințele fiecaruia.

3. Sunt pe placul copiilor
La lansarea lor, s-a studiat comportamentul copiilor și reacțiile lor. Nu a fost nici o surpriză că ele a fost îndrăgite din prima clipă, seamană cu noi, cu femeile din jurul nostru.

Acum păpușile seamănă cu fetițele, cu mamele lor sau cele mai bune prietene

Papușa Barbie este un brand creat în 1959 de către Ruth Handler, iar numele complet al papușii este Barbara Millicent Roberts. Transformarea Barbie din acest an, a fost un proiect secret, în care au fost implicați doar 20 de oameni.

More articles