Jucăriile preferate de copii în acest sezon

Jucăriile preferate de copii în acest sezon

Dec 15, 2015 Florina

“Nu lăsa totul pe ultima sută de metri” – este poate cea mai folosită expresie pe care fiecare dintre noi a auzit-o de la părinți. Iar acum că se apropie și Crăciunul, și mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, vă sfătuim și noi să nu lăsați totul pe ultima sută de metri. Fie că sunteți în căutarea cadoului perfect, a bradului, a globurilor și instalațiilor sau căutați jucăria preferată, experiența ne spune că unele lucruri trebuie făcute din timp, pentru a putea profita ulterior de momentele frumoase în familie.

Mai sunt 9 zile până la venirea Moșului și ajutoarele lui fac tot posibilul să trimită jucăriile la timp. Recomandarea noastră este să alegeți cât mai repede cadoul dorit de Crăciun, pentru ca acesta să ajungă la timp la destinație, dar și pentru că stocurile sunt limitate. Mai sunt 7 zile în care mai puteți comanda din catalogul de Crăciun, jocuri, jucării și accesorii potrivite pentru copii de toate vârstele.

Dacă sunteți însă indeciși legat de care sunt cele mai potrivite cadouri pentru copii în acest an, venim în ajutorul vostru cu câteva sugestii. Dintre cele mai căutate produse, care se găsesc la noi pe site, fac parte jucăriile interactive și accesoriile pentru desen.

Pentru preșcolari , dintre cele mai căutate produse este Lup cel mic , poate fi plimbat cu lesă, știe să ronțăie și să miroase osul, iar dacă cumva i-ai luat osul, mârâie ca un cățel adevărat. Alături de el, copiii pot învăța cum să se comporte cu animalele, cum să le alinte, să le hrănească și să aibă grijă de ele.

Tot pentru cei mai mici recomandăm și Micul Românaș , care proiectează pe tavan steluțe, cântă acorduri precum cele a lui Mozart sau Enescu și știe chiar și rugăciuni pentru cei mici. Este o jucărie care te ajută să ajungi mai ușor în lumea viselor și pe care orice copil o va îndrăgi.

Jucăria Plus Dot – zi ceva ca sa zic și eu , știe să repete absolut tot ce îi spui. Înregistrează toate cuvinte când apeși pe buton și le repetă ulterior. Vine sub forma unui hamster adorabil cu care oricine se poate distra copios. O recomandăm copiilor cu vârsta peste 3 ani .

Dacă celor mici le place să deseneze, puteți încerca covorașul pentru desenat . Este jucăria perfectă pentru când mergeți în călătorii, este confortabilă și poate fi prinsă pe ușă sau pe perete. Conține carioci și gumă de șters, și include un spațiu de depozitare pentru ele. Este un covoraș practic care te scutește de curățenia de după o oră de desenat cu carioci.

Pentru școlari însă, recomandăm Set Imaginea Perfectă cu ajutorul căruia se poate transpune pe hârtie orice obiect, dezvoltându-și astfel latura artistică. Va învăța să deseneze mai ușor și să creeze opere de artă cu eroii preferați. Conține un vizor special care reflectă imaginea oricărui obiect 2D sau 3D, astfel încât se pot schița desene realiste. Funcționează chiar și cu imagini de pe telefon sau tabletă.

Iar dacă ordinea nu este punctul lui/ei forte, învață-i pe copii cu ajutorul Mascotei Tummy Stuffers să își strângă rapid și ușor jucăriile din cameră, și să păstreze toate lucrurile importante în burtica mascotei. Poți alege din mai multe variante, girafă, leopart, iepuraș, maimuțică sau cățeluș, și indiferent pe care o alegi, Mascota Tummy Stuffers va putea mânca la fel de mult.

Bormașina Magică este mai mult decât potrivită pentru micii meșteri ai familiei. Fie că văd activitatea mai tehnică interesantă, fie că le place să construiască alături de tăticii lor, încă de mici pot să se distreze cu propria lor bormașină. Jocul îi stimulează pe micuți să construiască modele colorate pe tableta de joc și le oferă posibilitatea de a se juca cu chei fixe și șuruburi.

Pentru fetițe însă, recomandăm Păpușa Interactivă Molly . Știe 50 de cuvinte, te cheamă la joacă și vorbește cu tine, și cuprinde și 40 de accesorii pentru păr. Este o încântare pentru orice fetiță să o aibă la joacă în fiecare zi.

Nu i-am lăsat deoparte nici pe adolescenți , și vă recomandăm Jocul Activity Original 2. Conține 440 de cărți noi și este un joc potrivit pentru serile friguroase alături de prieteni sau familie. Fie că trebuie să desenezi, să mimezi sau să descrii cuvintele de pe cărțile de joc, este modul perfect de a te distra.

Nu rata însă ofertele speciale din catalog. Intră pe site-ul Bestkids.ro și vei putea găsi cele mai noi și la modă jucării.

More articles