BestKids.ro lanseaza campania “Ajuta-ne sa ajutam!”

BestKids.ro lanseaza campania “Ajuta-ne sa ajutam!”

Nov 25, 2009 Alex

Incepand de astazi, 25 noiembrie 2009, magazinul online de articole pentru copii BestKids.ro , da startul campaniei “Ajuta-ne sa ajutam!” . Aceasta se va derula pana pe 20 decembrie si isi propune sa implice activ toti clientii BestKids.ro prin intermediul unui concurs inedit, menit sa aduca zambete pe chipul copiilor care nu au avut ocazia sa simta bucuria Craciunului.

Ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatori, incepem sa facem planuri si, bineinteles, cumparaturi pentru ca in seara Ajunului Craciunului sa putem darui cadouri celor dragi si sa ne bucuram impreuna cu ei. Copiii nostri traiesc, cu adevarat, fericirea deplina atunci cand isi astern dorintele pe scrisoarea catre Mos Craciun si chiar sunt mai cuminti in aceasta perioada, de teama ca “altfel nu vine Mosul”.

Din pacate insa, sunt si multi copii pentru care Mos Craciun nu exista: copii vitregiti de soarta, copii care nu isi doresc jucarii, ci poate doar o bucatica de paine. E trist ca se intampla asa, dar e o realitate care nu poate fi schimbata indiferent de cat de mult ne-am dori asta. De aceea, BestKids.ro isi doreste sa aduca macar o raza de lumina in sufletul copiilor tristi prin lansarea campaniei “Ajuta-ne sa ajutam!” .

“Stiu clar ca nu vom schimba lumea si ca nu se face primavara cu o singura floare. Pe de alta parte, incercam – in limita posibilitatilor noastre – sa aducem un strop de bucurie copiilor defavorizati si nu doar in preajma Craciunului. De altfel, BestKids a oferit in fiecare an sponsorizari catre gradinite si chiar daca nu e suficient cat am facut pentru a schimba radical cursul unei vieti triste, suntem macar un pic multumiti ca am reusit sa facem ceva. Mi-as dori ca toti cei care cumpara de la BestKids in aceasta perioada, sa se implice activ si sa ne ajute in aceasta campanie”, spune Gabriel Rusu, directorul BestKids.ro .

Campania “Ajuta-ne sa ajutam!” are ca scop directionarea sumei de 5.000 de lei catre copiii care nu au avut ocazia pana acum sa se bucure de Mos Craciun. Toti cei care vor cumpara produse de la BestKids.ro in perioada 25 noiembrie – 20 decembrie 2009 se pot inscrie in concurs, indiferent de valoarea produselor achizitionate. Clientii sunt rugati sa isi exprime opinia, sa ofere o idee despre cum sa fie cheltuiti cei 5.000 de lei oferiti de BestKids si catre cine. Si pentru ca esenta Craciunului este de a darui dar si de a primi cadouri, reprezentantii magazinului online vor premia cea mai buna idee / sugestie cu o consola Wii , produsa de Nintendo – un cadou ideal pentru toata familia.

Recapituland, tot ce trebuie sa faceti este: comandati de la BestKids.ro in perioada 25 noiembrie – 20 decembrie 2009, oferiti-ne o sugestie pe blogul nostru despre ce sa cumparam in valoare de 5.000 de lei si cui sa oferim cadourile noastre, comentati pe blog cu o adresa de e-mail valida – exact cea cu care ati lansat comanda pe site-ul nostru sau pe care ati oferit-o daca ati comandat telefonic si puteti castiga o consola Wii , in valoare de 919 lei, pentru cea mai buna sugestie.

“Stiu ca ceea ce facem este foarte putin – dar este un putin la care putem contribui toti pentru o zi frumoasa din viata unui copil. Ii rog pe clientii nostri sa isi gaseasca un pic de timp si sa ne spuna ideile lor”, conchide directorul BestKids.ro .

Campania “Ajuta-ne sa ajutam!” face parte din strategia pe termen lung a magazinului online BestKids.ro de a sponsoriza copiii defavorizati din gradinite sau centre de plasament pe tot parcursul anului si nu doar in preajma Sarbatorilor.

Despre BestKids

BestKids.ro , magazinul online administrat de compania eVision SRL – comercializeaza o gama larga de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate – toate pentru copilul tau. Rapid, sigur si eficient – produsele cumparate de dumneavoastra sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate. Si toate acestea la cel mai bun pret.

More articles