Castiga un Puzzle de Cartea Recordurilor

Castiga un Puzzle de Cartea Recordurilor

Jul 18, 2012 Gabriela

Te crezi in stare sa construiesti un puzzle de cartea recordurilor?

EDUCA , liderul in puzzle-uri pentru toate varstele, s-a intrecut o înca o data si i-a surprins chiar si pe cei mai exigenti fani puzzle cu lansarea celui mai mare puzze al lor format din exact 24.000 de piese cu numele de “Life”. Odata finalizat, acest puzzle are marimea impresionanta de 428 x 157 cm, facandu-l ideal pentru decorearea peretilor oricarei camere. “Viata – cea mai mare provocare”, a fost creat special pentru acest puzzle de către Royce B. McClure. Nascut in Tokoroa, Noua Zeelandă în 1956, Royce a avut mai bine de o suta de puzzle-uri publicate anterior. Bazandu-se pe experienţa dobandită de ani de zile in proiectarea de puzzle-uri, artistul a făcut pentru toti ca provocarea acestui puzzle sa fie si compensata prin plăcerea de a-l construi. Ca si viatainsasi, acest puzzle este plin de varietate, de culoare, de activitate, frumusete, teatru si mai presus de toate – de viata. O multime de detalii complicate, nu se vor face vazute pana cand piesele sunt puse impreuna, recompensand iubitorii de puzzle cu surprize pe masura ce lucreaza pentru a finaliza aceasta provocare. Detaliile utilizate in crearea puzzle-ului “Life” au fost inspirate din mai multe picturi anterioare  ale artistului. Acestea au fost, in principal lucrate cu aerograful între 1990 şi 2006. Elemente din picturi au fost luate si apoi recompuse in aceasta indrazneata afirmatie – “Life: the great challenge”.

Intra in concurs pana in 30.08.2012 si ai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, puzzle-ul ce a detinut recordul pana in 2010 ca fiind cel mai mare puzzle din lume (24.000 piese si peste 4 m lungime). Mai punem la bataie inca doua premii constand in cumparaturi de pe site-ul nostru: www.bestkids.ro . Cum participi? Simplu! Devino fan BestKids dand un “ Like ” paginii noastre de facebook accesand www.facebook.com/bestkidsonline , si lasa-ne un raspuns pe peretele paginii, la intrebarea: “Ce ai face cu puzzle-ul “Life” daca l-ai castiga?”

Premiul I :
Puzzle – “LIFE: The Great Challenge” de Royce B. McClure” in valoare de  733 RON. Cel mai mare puzzle de la Educa , de 24.000 de piese cu dimensinile de 428 cm x157 cm. In plus! Daca il construiesti in maxim 30 de zile , noi ne oferim sa ti-l cumparam inapoi la pretul de 2000 RON .
Premiul II :
Cumparaturi de pe BestKids.ro in valoare de 500 RO N
Premiul III :
Cumparaturi de pe BestKids.ro in valoare de 300 RON

Pentru mai multe detalii si pentru a descarca regulamentul complet acceseaza urmatorul link: www.bestkids.ro/concurspuzzle.aspx

More articles