De 1 iunie sărbătorim împreună 13 ani de BestKids

De 1 iunie sărbătorim împreună 13 ani de BestKids

May 25, 2020 Alina Diana

Proiectul BestKids a luat naștere acum 13 ani, pentru că ne pregăteam și noi să devenim părinți și am dorit să găsim pe piața din România o gamă cât mai largă de produse pentru cei mici, care să asigure creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor de la naștere până la adolescență.

Lansat în 1 iunie 2007, BestKids.ro și-a dezvoltat și extins permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebeluși, jocuri și jucării, până la pătuțuri, cărucioare, balansoare, scaune auto, produse de igienă și sănătate sau cărți.

Ne aducem aminte cu drag de începuturi, când s-a lansat BestKids în 2007, de primele comenzi și primele pachete livrate. De atunci am crescut, ne-am dezvoltat, am acumulat experiență, iar în 2015 am reușit să câștigăm titlul de cel mai bun magazin online la categoria Bebeluși, Copii și Jucării în cadrul Galei Premiilor eCommerce.

Rapid, sigur și eficient, produsele cumpărate sunt împachetate și ajung în cel mai scurt timp la destinație. BestKids.ro este site-ul ideal pentru a face un cadou celor dragi, oriunde în țară, dar util și părinților sau persoanelor a căror activitate zilnică nu le permite căutarea acestor produse în magazinele de specialitate.

Cu ocazia aniversării a 13 ani de când am lansat BestKids ne-am gândit să organizăm o tombolă. Este foarte ușor să participi. Plasează o comandă pe site-ul www.bestkids.ro în perioada 21 mai -1 iunie și poți câștiga una din cele 13 piscine pentru copii Bestway . Extragerea va avea loc pe data de 30 iunie 2020, urmând ca norocoșii câștigători să fie anunțați prin telefon sau email.

Va dorim mult succes și urăm un călduros “La mulți ani, BestKids!”

More articles