Pregătiri de Black Friday

Pregătiri de Black Friday

Nov 19, 2015 Gabriela

Cu toții ați auzit probabil de Black Friday și tot ceea ce se învarte în jurul acestui eveniment. Reduceri peste tot, cumpăraturi, îmbulzeală în magazine și grabă în online. Best Kids a intrat și în acest an în aventura Black Friday, pentru că ne dorim să ajunga la tine cele mai frumoase articole pentru copii, acesorii, jocuri și jucarii, pentru copii de toate vârstele, într-un timp cât mai scurt și la cele mai bune prețuri.

Nu vrem ca acest articol să vă spuna cât de multe articole avem, peste 3000 de produse la reduceri de până la 99%, nici când vor începe reducerile, adică de joi, 19.11.2015 orele 24 , ci vrem să vă arătăm o altă parte a acestei sărbători a comerțului online.

Ne pregătim deja de câteva luni, iar pe parcursul săptămânii agitația a crescut tot mai tare în birou. Toată lumea lucrează pentru a putea trimite cele mai bune produse la prețuri pe gustul tău. Lucrăm să avem totul la îndemână, verificăm stocurile, actualizăm site-ul și verificăm serverele, pornim serviciile și toate elementele tehnice de la programatori, pentru a vedea produsele la ofertă în cel mai rapid mod posibil, și am pregătit și un newsletter de sezon.

Pe tot parcursul perioadei, o să vă ținem la curent cu ce se întâmplă la sediu și cum se pregătește echipa Best Kids .

More articles