Psiholog și Psihoterapeut Diana Tarcea

Psiholog și Psihoterapeut Diana Tarcea

Jul 07, 2016 Florina

Misiunea noastră, a BestKids, este să oferim părinților un sprijin real în creșterea copiilor prin gama largă de produse menită să acopere toate aspectele dezvoltării acestora și prin serviciile flexibile și de calitate pe care le punem la dispoziție. Totodată, ne dorim să vă oferim cele mai bune informații și sfaturi despre creșterea și educarea copiilor.

Tocmai de aceea am încercat să găsim și colaboratori externi care să ne aducă mai aproape de îndeplinirea misiunii noastre. Începând din această săptămână vom avea periodic articole pe blogul BestKids, cu teme de interes pentru mămici și tătici, articole exclusive despre parenting și dezvoltarea copiilor.

Diana Tarcea este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental cu un interes major în domeniul parentingului în toate aspectele sale. Scrie periodic pe site-ul www.parintecuminte.ro diverse articole legate de creșterea și educarea copiilor. În Cabinetul de psihologie se întâlnește cu parinți, cu copii sau cu familii, mai ales cu aceia care caută ajutor pentru problemele sau dificultățile pe care le au și care nu știu că există soluții specializate pentru rezolvarea lor.

ADRESA: str. Horea nr.4, Cluj Napoca, jud Cluj

NUMAR DE TELEFON 0743 123 098

EMAIL: diana.tarcea@gmail.com

WEBSITE : www.parintecuminte.ro

FACEBOOK : Parinte Cuminte

Cabinet de Psihologie Diana Tarcea

More articles