E momentul sa te bucuri de vacanta

E momentul sa te bucuri de vacanta

Dec 29, 2016 Florina

Există momente când realizăm că suntem mai înțelepți cu fiecare zi, mai experimentați. Ne uitam la copiii noștri și ne dăm seama că viața merge mai repede decât ne-am aștepta, că cei mici au crescut văzând cu ochii, că au cu fiecare zi alte și alte nevoi. Noi, ca părinți, suntem însă o parte constantă în viața lor și învățam în fiecare zi să ne adaptăm.

E momentul sa te bucuri de vacanta Perioada sarbătorilor și a vacanței este o perioadă potrivită pentru a petrece timpul alături de familie și de cei dragi nouă. Un moment potrivit pentru a le mulțumi și pentru a le arăta dragostea noastră. Începând cu Moș Nicolae care aduce dulciuri și cu Moș Crăciun care aduce cadouri copiilor cuminți, la final de an și noi ca părinți le arătăm mai mult ca oricând iubirea pe care le-o purtăm. Cu fiecare gest de afecțiune încercăm să îi învățam ce înseamnă bunatatea și recunoștința, și că familia este cel mai scump dar pe care un om îl poate primi.

Acum la final de an, ne bucurăm de vacanță, de momentele frumoase petrecute împreună. Ne reamintim de toate cele întâmplate pe parcursul anului, de evenimentele majore din viața noastră, de lucrurile învățate.

Acum e momentul să te bucuri de vacanță, de câteva zile de distracție. Fie că alegi să mergi la munte, la zăpadă și să testezi noua săniuță sau skiurile, fie că alegi să vizitezi bunici sau chiar să profiți de momente de liniște acasă, alege să petreci timpul cu copiii tăi. Joacă-te cu ei, povestește-le amintiri din copilăria ta și arată-le în fiecare clipă că niciodată nu e prea târziu să te joci, să fi din nou copil.

Noi, la BestKids, ne-am propus să ca începând din acest an să fim mai atenți cu cei pe care îi avem alături, să fim mai darnici și mai îngăduitori. Vă dorim un An Nou fericit, mai jucăuș și plin de bucurii!

More articles