Românii nu pot sta departe de cumpărături. De unde achiziționăm produse pentru copii?

Românii nu pot sta departe de cumpărături. De unde achiziționăm produse pentru copii?

Mar 18, 2020 Alina Diana

Trecem în aceste zile printr-o situație excepțională, istorică, iar generațiile noastre nu au mai întâmpinat asemenea provocări. Datorită virusului Covid-19 mai multe localuri, restaurante, hoteluri sau magazine s-au închis în toată țara. Mulți oameni și-au oprit afacerile, pentru că nu au cum să respecte normele de siguranță impuse pentru cetățeni. Spațiile aglomerate nu mai pot funcționa, așadar cumpărăturile în mall-urile mari au fost restricționate. Totuși necesitățile oamenilor continuă și în această perioadă dificilă, mulți părinți cu copii nu știu de unde să își cumpere cele necesare pentru cei mici.

O variantă sunt centrele comerciale mai mici, unde se pot face mai ușor igienizări și nu există atât de multă aglomerație. Un exemplu în acest sens este Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca care beneficiază de toată atenția și toate resursele administratorilor pentru a proteja cât mai bine vizitatorii. Aici s-au efectuat cele mai eficiente proceduri de dezinfecție prin nebulizare, efectuate de către firme specializate în domeniu pentru distrugerea oricăror bacterii sau viruși. Magazinul nostru BestKids care se află în acest centru comercial continuă activitatea cu un program restricționat însă, între orele 12-20, de luni până duminică. Vă rugăm să respectați distanța cât mai mare între cumpărători și pe cât posibil să achitați cu cardul bancar, să nu vă prezentați bolnavi în magazin sau dacă veniți din zone de risc. Să incercăm să fim cât mai responsabili, petru a proteja familiile cu copii care vin la cumpărături în această perioadă. Produsele pentru copii sunt printre produsele de primă necesitate, așadar încercăm să vă oferim cât mai în siguranță posibilitatea de a le achiziționa.

Site-ul nostru www.bestkids.ro vă oferă și posibilitatea de a cumpăra online, fără a vă deplasa în spații aglomerate, cărucioare, scaune auto, leagăne, jucării de interior și de exterior, produse de igienă și sănătate pentru cei mici și pentru viitoarele mămici. Curierul vă va aduce acasă la ușa dumneavoastră produsele comandate. Astfel nu vă expuneți nici unui risc.

Haideți să facem un efort comun, pentru a trece mai repede peste această perioadă, să stăm cât mai mult în casă și să ieșim doar pentru strictul necesar.

Totul va fi bine!

Echipa BestKids

Later update: Toate mallurile la nivel național sunt închise, așadar magazinul nostru din Platinia va fi închis de azi. Continuăm livrările comenzilor online, pe site-ul nostru BestKids . Rămâneți în case, dragi români!

More articles