Incalzitorul pentru Biberoane

Incalzitorul pentru Biberoane

Mar 28, 2016 Florina

Știați că puteți lua biberonul copilului oriunde cu dumneavoastră, fără a depinde de cuptorul cu microunde sau aragazul din locuință? În acest scop a fost creat încălzitorul pentru biberoane. Fie că este alimentat la priza din locuință sau la priza de bricheta de la mașină, fie că-l țineți în cameră cu dumneavoastră sau îl luați la munte sau la mare, încălzitorul pentru biberoane este de un real folos.

Recomandăm următoarele încălzitoare pentru biberoane, pe care le-am și testat:

18820_1_ 1. Încălzitor și Sterilizator Multimax Travel 2 în 1 este bazat pe o tehnologie modernă care asigură o încălzire rapidă și uniformă, fără substanțe chimice sau microunde. Are un termostat reglabil cu scară continuă, intuitivă, fiind foarte ușor de folosit. Încălzirea alimentelor pentru copii acasă are loc în 3-4 minute, iar în mașină, între 7-10 minute. Este adecvat pentru 2 biberoane sau pentru o sticlă cu gură largă. Sterilizarea sticlelor are loc în 10 minute.

18818

2. Încălzitor Biberoane Universal Home and Car este unul din încălzitoarele adaptabile care poate încălzi nu numai biberoanele normale, dar și pe cele cu gură largă sau sticlele mici de mâncare. Încălzirea are loc rapid și în siguranță, la temperatura optimă, datorită tehnologiei moderne PTC, indiferent că este conectat în mașină sau la priza din casă. Termostatul este reglabil, iar încălzirea durează doar 6-8 minute pentru a ajunge la 37 de grade. Este mic și ușor de folosit și curățat, iar după atingerea temperaturii dorite, se oprește automat.

33428 3. Încălzitor de Biberoane pentru Mașină Beige este compatibil cu orice brichetă auto și materialul utilizat îi permite să poată fi folosit pentru orice tip de biberon. Conține un sistem de avertizare vizuală, care confirmă funcționarea încălzitorului și poate fi utilizat atât pentru borcane cât și pentru biberoane. Temperatura necesară încălzirii unui biberon/borcan depinde de cantitatea de lichid, precum și de temperatura inițială a conținutului. Timpul mediu de încălzire a unei sticle este de 10 minute.

More articles