Cum să oferi un cadou cu care să nu dai greș? Ce este Giftshare și cum funcționează?

Cum să oferi un cadou cu care să nu dai greș? Ce este Giftshare și cum funcționează?

Mar 30, 2020 Alina Diana

De multe ori când vine ziua unui prieten sau a unei rude nu avem inspirație să alegem un cadou potrivit. Există foarte mari șanse să dăm greș, mai ales dacă nu cunoaștem foarte bine gusturile persoanei respective. Chiar și în situația în care știm exact ce cadou să facem, există posibilitatea ca acel cadou să mai fie făcut de cel puțin încă o persoană. Fiecare dintre noi primește la diferite ocazii, acele cadouri nefolositoare sau care nu sunt pe gustul nostru. De asemenea ne putem afla în situația de a organiza grupuri diferite de oameni (prieteni, familie, colegi de birou) să strângă bani pentru un singur cadou, care poate costa mai mult. Ce putem face în toate aceste situații ca să nu dăm greș cu cadoul nostru?

De la raspunsul la întrebarea de mai sus a plecat și povestea celor de la GiftShare . Aceștia s-au gândit la un serviciu prin care să strângem bani pentru cadourile celor dragi și, în același timp, să primim mereu cadourile pe care ni le dorim. De asemenea putem strânge fonduri pentru diverse acte caritabile și putem inclusiv să dăruim fondurile strânse pentru cadoul nostru, cauzei sociale în care noi credem.

Cum funcționează platforma GiftShare?

GiftShare te ajută să oferi cadoul perfect. Peste 67 de magazine partenere s-au reunit pe această platformă, astfel încât, oferind sărbătoritului un card cadou GiftShare, acesta își poate alege tot ce dorește de la oricare din magazinele partenere.

Cum facem un cadou de grup?

Dacă dorim să strângem bani de la mai mulți prieteni, colegi de birou sau membri ai familiei, este foarte ușor să facem acest lucru, în 4 pași simpli:

1. Creezi un eveniment. Este o pagină în care spui colegilor și prietenilor despre evenimentul sărbătorit, fie că este vorba despre aniversarea cuiva, o petrecere de casă nouă, o cununie sau poate chiar un baby shower sau botez. Poți personaliza evenimentul cu o poză amuzantă.
2. Invită și distribuie. După ce ai creat evenimentul, vei primi pe e-mail o confirmare că acesta este activ. Acum poți începe să anunți lumea de acest eveniment, transmițând link-ul colegilor și prietenilor prin mijloacele electronice puse la dispoziția ta: E-mail, Facebook, Messenger, WhatsApp, etc.
3. Colectează fondurile. Prietenii pot contribui la cadoul de grup rapid și sigur, printr-o plată securizată cu cardul.
4. Alegerea cadoului perfect. Dacă ai creat un eveniment pentru un prieten, acesta va primi un email de înștiințare despre cadoul vostru de grup. Își creează un cont pe GiftShare, introduce codul voucherului în meniul “Aplică cupon” și balanța lui GiftShare va fi actualizată. Apoi tot ce rămâne de făcut este ca el să își aleagă cadoul perfect de la unul sau mai mulți parteneri GiftShare, sau chiar să susțină o cauză socială prin donarea către un ONG.

Crearea de evenimente pe GiftShare și alegerea cadoului perfect este 100% gratuită! Atunci când creezi un eveniment, ai posibilitatea să alegi dacă vrei să fie public sau privat. În general, evenimentele publice sunt cele cu un scop caritabil.

Avem și o veste bună! BestKids devine partener GiftShare. Cu GiftShare sărbătoriţii îşi aleg singuri cadoul! Intră în contul tău GiftShare și comandă acum cardul cadou BestKids. Indiferent de evenimentul sărbătorit, zile de naștere ale copiilor, baby shower sau botez, BestKids oferă o gamă largă de articole pentru copii, de la cărucioare, balansoare, articole de igienă și siguranță și alte accesorii pentru bebeluși, până la jocuri și jucării pentru toate vârstele.

La ultima zi de naștere la care am fost cu fetița mea, sărbătorita a primit același lego de două ori. Folosind platforma Giftshare veți evita astfel de situații, iar copilul își poate alege singur jocul preferat, Monopoly, Activity, Catan, Twister sau oricare alt joc pe care nu îl are încă, un model de lego nou, o bicicletă sau o trotinetă, o mașinuță sau o păpușă preferată. De asemenea, se pot strânge cu ocazia botezului sume mai mari, pentru un cărucior, pătuț, scaun auto sau balansoar, pe care părinții ar dori să le achiziționeze pentru cel mic.

GiftShare este un concept nou şi inedit, prima platformă din România cu ajutorul căreia poţi să oferi cadoul perfect prietenilor.

Având în vedere și situația extraordinară în care ne aflăm zilele acestea, datorită stării de urgență în România, această soluție pare cel mai ușor de folosit, pentru a nu uita de zilele de naștere ale celor dragi sau de evenimentele speciale pe care ar trebui să le petrecem împreună.

More articles