10 cadouri de Craciun pentru copii

10 cadouri de Craciun pentru copii

Dec 08, 2016 Florina

Ne apropiem de zilele frumoase de sarbatoare. Mirosul de frig de afara, ciocolata calda care ne incalzeste pe timpul zilei si stratul suplimentar de haine pe care il luam pe noi, toate ne duc cu gandul la Craciun. Revenim cu picioarele pe pamant si ne amintim ca avem de facut cumparaturi, ca avem de cautat tot felul de accesorii pentru casa, ca bradul trebuie cumparat, doar vrem sa fie un Craciun de neuitat pentru piticii nostri. Pentru ca il asteptam pe Mosul, lucrurile se fac in 2 pasi simpli. Scriem o scrisoare catre Mos Craciun si o punem in geam, sau la posta, si incepem sa cautam cadoul pe care cel mic si-l doreste din tot sufletul.

Noi ne-am angajat in acest an sa il ajutam pe Mosul! Si cum suntem niste spiridusi tare responsabili, venim in ajutorul tuturor parintilor cu 10 cadouri de Craciun pentru copii.

  • Figurina StickBot – figurinele au abilitatea de a imita miscarea umana, mainile si picioarele figurinei sunt prevazute cu ventuze si pot fi lipite pe diverse suprafete in diferite moduri. Figurina se foloseste alaturi de o aplicatie de mobil, Zing Studio care se descarca gratuit atat pe Android cat si iOs si este setata la 10 cadre pe secunda. Contine efecte speciale si muzica si puteti adauga chiar si propria voce. Iar din imaginile individuale se creaza automat un filmulet. StickBot este recomandat copiilor de la 4 ani si mai mari si este cea mai cautata jucarie in acest sezon.
  • Papusa Baby Amore Pipi Popo – o papusica draguta cu ochi albastri care se inchid, potrivita pentru toti copiii care indragesc bebelusii. Dupa ce este hranita, papusica trebuie schimbata, iar daca ai uitat sa ii dai de mancare va plange pana cand este hranita. Vine cu toate accesoriile necesare: bavetica, bol si lingurita, biberon si 2 pliculete de mancare.
  • Copiii iti spun toata ziua ca vor un animal de casa? Catelusul Lucy este adorabil, moale si ii place sa fie alintat si iubit. Stie sa sculte ordinele si raspunde cu drag la ele: danseaza, latra si sta cuminte intins pe podea. Lucy e cel mai cuminte catel care atunci cand ii ceri un pupic e bucuros sa ti-l ofere.

  • “Este o placere sa fac ordine in camera mea” – probabil prea putin copii au spus asta vreodata. Cu Mascota Tummy Stuffers schimbam probabilitatile. Burtica celei mai dragute mascote poate ascunde multe lucruri. Organizezi lucruri si faci curatenie in cel mai distractiv mod. Si poti alege chiar si animalul preferat: pisicuta, girafa, unicorn sau iepuras.
  • Daca sunteti pasionati de boardgames, afla acum ca exista si pentru copiii tai. Prajitorul Buclucas e jucaria care te pofteste la distractie. Pune cardurile in prajitor si pregateste tigaia pentru a le prinde. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi nasul prajitorului si sa astepti sa se prajeasca. Nu stii niciodata cate felii se vor praji, 1,2,3 sau chiar 4. Fii pe faza si gaseste toate cardurile potrivite pentru a pregati un sandwich.
  • Soricei!!!! Prinde-l pe Chit Chit cu matura din dotare. Soriceul, de jucarie de aceasta data, se aseaza pe podea si este activat printr-un buton. Jucatorii isi pregatesc matura din dotare si trebuie sa il prinda in 20 de secunde. Daca este prins, soricelul va spune “yip yip” si dupa mai multe astfel de succese, se va opri si va plange sau va rade ca a reusit sa scape. Credem ca jocul ar putea deveni si mai interesant daca aveti un pisic acasa.
  • 9691_2_ Poneiul are nevoie de dragoste si grija. Evident ca nu ne referim la un ponei real, ci la poneiul Toffee . Deschide ochii cand se trezeste, te intampina si isi balanseaza capul atunci cand vrea sa se joace. Se sperie usor cand aude sunete puternice si stie sa ceara de mancare cand ii e foame. Poti sa ii periezi coama si sa ii oferi un morcov de mancare. Oficial e cel mai indragit ponei.
  • Royal Puppy e catelul care a invatat la academie sa tina un secret. E un catel prietenos si loial care iti protejeaza toate secretele latrand. Jucaria functioneaza prin recunoastere vocala, asa ca poti avea mare incredere in ea. Tot ce trebuie sa faci e sa inregistrezi si sa confirmi parola pentru a putea avea propriu tau jurnal. Prin pronuntarea corecta a parolei la urechea catelusului vei avea ca rezultat deschiderea jurnalului.
  • Cele mai frumoase desene pot fi realizare acum cu ajutorul Testoasei Desenatoare . Nu e nici o gluma, iar testoasa se misca chiar repede. Carioca se introduce in orificul de pe bratul testoasei si selectati apoi sablonul dorit. Se pot utiliza pana la 5 carioci simultan pentru modele multucolore, iar desenul poate fi decorat cu stampilele din dotare.
  • Se spune ca cei din urma vor fi cei dintai. Recomandam astfel Fabrica de cariori Marker Maker Emoji cu ajutorul careia poti sa iti fabrici propriile carioci personalizate. Experimentezi intr-un mod distractiv si poti crea propriul set de culori. Kit-ul contine tot ce ai nevoie pentru a te considera un om de stiinta in laboratorul de culoare.

Cauta in link-uri jucaria care crezi ca se potriveste cel mai bine pentru piticul tau si afla mai multe detalii despre ea. Sunt 10 idei de cadouri de Craciun potrivite pentru toti copiii. Iar noi, elfii mosului te siguram ca Mosul ti le va aduce acasa, prin curier 😀

More articles