Ajuta-ne sa ajutam!

Ajuta-ne sa ajutam!

Nov 25, 2009 Alex

cadouri craciun De astazi incepem un concurs inedit in care noi am pus tot sufletul si la care speram sa ne ajutati. Incercam, pe masura puterilor noastre, sa aducem un zambet copiilor nefericiti care nu au avut ocazia pana acum sa simta, cu adevarat, bucuria Craciunului si avem nevoie de sprijinul vostru: vrem sa ne spuneti voi, clientii BestKids , unde credeti ca este cel mai bine sa oferim cadouri sau produse in valoare de 5.000 de lei pentru copiii vitregiti de soarta si sub ce forma – poate sa le cumparam hainute sau dulciuri sau jucarii sau covrigi sau toate la un loc in limita bugetului nostru.

Iata ce va propunem:

De astazi, 25 noiembrie pana pe 20 decembrie 2009 , oferim majoritatea produselor noastre la un pret special, de Sarbatoare. Puteti cumpara cadouri pentru copiii dvs. la preturi  unice si, in acelasi timp, puteti sa faceti o bucurie copiilor care – din pacate – sunt tristi de Sarbatori. Iata cum:

–    Cumparati de la B estKids.ro in perioada 25 noiembrie – 20 decembrie 2009 orice produs, de orice valoare (nu exista o valoare minima) pentru a va inscrie automat in concursul “Ajuta-ne sa ajutam!”

Intrati pe blogul BestKids.ro si oferiti-ne o sugestie despre ce sa cumparam in valoare de 5.000 de lei si sa oferim catorva copii defavorizati pentru a le face o surpriza placuta de Craciun. Deci voi decideti ce cadouri sa oferim si, mai ales, cui sa le oferim – asadar, sugerati-ne si o gradinita, o cresa, o casa de copii, orice credeti dvs.

–    Pentru ca e luna Cadourilor si pentru ca incercam impreuna sa aducem un zambet copiilor tristi (din pacate, nu cu un cadou le vom schimba cursul vietii, dar macar le putem aduce un strop de bucurie intr-o zi), vom premia cea mai buna idee din cele transmise de dvs. cu o consola Wii , produsa de Nintendo, un cadou ideal pentru toata familia.

Consola Nintendo Wii

–    Recapituland, tot ce trebuie sa faceti este: comandati de la BestKids.ro in perioada 25 noiembrie – 20 decembrie 2009, oferiti-ne o sugestie pe blogul nostru despre ce sa cumparam in valoare de 5.000 de lei si cui sa oferim cadourile noastre, comentati pe blog cu o adresa de e-mail valida – exact cea cu care ati lansat comanda pe site-ul nostru sau pe care ati oferit-o daca ati comandat telefonic si puteti castiga o consola Wii , in valoare de 919 lei, pentru cea mai buna sugestie

Inainte de a astepta sugestiile voastre, vrem sa mai spunem cateva cuvinte: stim ca nu se face primavara cu o floare. Stim ca – din pacate – orice surpriza sau cadou am oferi unor copii nefericiti, nu inseamna nici a suta parte din caldura unei familii sau a copilariei lipsite de griji pe care orice om ar trebui sa o cunoasca. Nu credem ca doar de Craciun trebuie sa ne amintim de copiii nefericiti, tocmai de aceea noi am incercat sa ajutam de-a lungul anului 3 gradinite atat cat am putut si ne-am bucurat sincer sa o facem. Acum ne-am bucura enorm sa stim ca putem sa aducem fericire catorva copii care nu au trait niciodata bucuria noastra… bucuria de a veni Mos Craciun!

Ajuta-ne si tu sa ii ajutam pe prichindei! Daca tot cumperi un cadou copilului tau, te rugam sa iti faci si un pic de timp pentru a ne da o sugestie ca sa-i bucuram si pe copiii vitregiti de soarta. Iar Mos Craciun te vede si iti ofera un cadou fix in seara de Ajun.

Chiar daca poate nu facem foarte mult, putem impreuna sa facem ceva!

More articles