Ne bucuram sa punem umarul la constructia Orasului Ingerilor!

Ne bucuram sa punem umarul la constructia Orasului Ingerilor!

Dec 08, 2009 Alex

Suntem fericiti sa sprijinim campania “Orasul Ingerilor” derulata de Realitatea TV Cluj in aceasta perioada (7-9 decembrie 2009) pentru ca ne-a placut ideea lor de a sprijini copiii vitregiti de soarta in asa fel incat sa aiba un Craciun deosebit. Credem in aceste campanie mai ales pentru ca si noi derulam in prezent un concurs similar – “Ajuta-ne sa ajutam!” si mai credem ca toti putem contribui intr-un fel sau altul la fericirea prichindeilor!

Despre ce e vorba? In perioada 1-8 decembrie, orice copil a putut sa doneze o jucarie draga lui care va aduce bucurie in sufletul altui copil, urmand ca maine – pe 9 decembrie, incepand cu ora 11.00, la Iulius Mall, in Cluj – sa se organizeze un concurs de impodobit brazi, in urma caruia va fi premiata 1 gradinita si 1 scoala generala.

De la ora 17.00 va avea loc Licitatia Jucariilor , prin intermediul careia sumele vor fi colectate si donate unui centru de copii cu dizabilitati.

BestKids.ro este unul din sustinatorii acestei campanii. Speram sa ajutam si noi la fericirea copiilor tristi atat cat putem. Pentru mai multe detalii despre campanie, puteti urmari pe site-ul RealitateaTV Cluj .

Iata si spotul de campanie aici:

[flv:http://www.bestkids.ro/images/media/commercial/orasul_ingerilor.flv 380 270]

More articles