Cum sa supravetuiesti de Black Friday

Cum sa supravetuiesti de Black Friday

Nov 16, 2016 Florina

Ca și în anii trecuți, BestKids.ro se înscrie în promoțiile de Black Friday. În acest an pregătim reduceri pentru data de 18 Noiembrie, cu peste 4000 de produse cu prețuri începând de la 1 leu.

Se va putea achiziționa maxim o bucată din fiecare produs, per comanda, dar nu vă faceți griji, stocurile vor fi suficiente pentru cei mai agili dintre voi. Iar comenzile se vor putea plasa doar online.

Cum sa supravetuiesti de Black Friday Cum ne pregătim de Black Friday?

  1. Pregătește-ți din timp lista de cumpărături . Întră pe site-ul BestKids și caută produsele pe care și le dorești, fie că sunt în reclamă sau nu, informează-te despre ele și caută-le pe cele care ți se potrivesc
  2. Salvează link-urile utile . Link-uri de produse, denumiri de produs sau codurile unice. Acest lucru te va ajuta să le găsești mai ușor în lista de produse
  3. Fă-ți cont pe site . Astfel vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a cumpăra produse și vei scuti din timpul petrecut pe site pentru completarea informațiilor legate de adresa de livrare, mail și număr de telefon. Durează 2 minute să completezi datele, dar vei avea cu 2 minute mai mult pentru a achiziționa produsul dorit
  4. Dacă te abonezi, vei fi cu un pas înaintea tuturor, vei afla promoțiile din timp și vei fi la curent cu ultimele informații legate de campanie. Abonează-te la newsletter .
  5. Citește informațiile legate de retururi, costuri și transport, dar și despre durata de livrare a produselor. Informează-te .
  6. Îmbracă-te comod și călduros, s-ar putea să dureze un pic până termini seria de cumpărături și ne dorim să ai cea mai plăcută experiență de până acum
  7. Dimineața de Black Friday este cea mai aglomerată. Pregătește-te din timp și îți vei putea savura cafea în liniște vineri dimineața.

Exact cum ziceam, ne dorim să ai cea mai plăcută experiență de cumpărare online, așa că venim cu informații suplimentare. Vom livra produsele în maxim 7 zile lucrătoare , iar promoțiile vor continua și în weekend. Vă stăm la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebări aveți. Spor la cumpărături!

More articles