Expomodelism Ediția a 3-a

Expomodelism Ediția a 3-a

Nov 27, 2015 Florina

Știm cu toții că modelismul este o activitate de construcție a unor modele, care ne sporește atenția la detalii, ne dezvoltă motricitatea și poate fi și recreativă. În weekend-ul ce tocmai a trecut, în Cluj Napoca a avut loc un eveniment menit să sporească interesul copiilor în modelism. Asociația ”Părinte înFlorești” a organizat a 3-a ediție a evenimentul Expomodelism, în care participanții au avut oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile creative, de a învăța să construiască avioane și vaporașe de hârtie, dar și rachetomodele sau aeromodele.

Evenimentul s-a adresat atât copiilor cât și părinților, și în esență persoanelor de orice vârstă care sunt pasionate de modelism sau aeromodelism sau care și-au dorit să petreacă un weekend altfel, mai creativ. Am fost și noi prezenți în weekend la Expomodelism unde am reînvățat să construim avioane de hârtie, le-am chiar și testat, am confecționat un planor din lemn de balsa și ne-am distrat la concursul de pilotaj.

Duminică însă am avut oportunitatea de a premia copiii cei mai îndemânatici în ale modelismului și ne-am bucurat alături de ei. Am oferit premii câștigătorilor concursului de aeromodele, dar și la tombolă unde am oferit un submarin radiocomandat.

Asociația ”Părinte înFlorești” este un centru informațional, educativ și recreativ pentru părinți și își dorește închegarea comunității pentru părinți, prin crearea de evenimente și activități care să permită socializarea și cunoașterea reciprocă. Totodată organizează târguri handmade sau de tip yardsale în Florești, dar și activități caritabile pentru cei aflați în nevoie.

Mai multe poze și detalii legate de eveniment se găsesc pe pagina de facebook a asociației.

More articles